Câți bani a primit Loredana Groza pentru pozele deocheate din revista cu „iepurași”: „A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, care a demonstrat de-a lungul timpului că nu are niciun fel de inhibiție. S-a aflat câți bani a încasat pentru pozele deocheate din revista Playboy.
Alina Costache
27 dec. 2023, 13:21
Câți bani a primit Loredana Groza pentru pozele deocheate din revista cu „iepurași”: „A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru pozele deocheate din revista cu „iepurași”: „A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar”

În luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza, care este acum în vârstă de 53 de ani, a apărut fără haine pe coperta revistei Playboy, marcând un an de la debutul celebrului magazin cu „iepurași” pe piața din România.

Citește și: Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorţul de Andrei Boncea. „Mulţi mi-au zis că sunt nebună!”

Într-un interviu recent acordat în podcastul lui Mihai Morar, artista a discutat în mod deschis despre momentul nud din anii 2000. Loredana Groza a dezvăluit că a primit un onorariu de 13.000 de euro pentru pozele nud, devenind a doua vedetă cel mai bine plătită în revista cu „iepurași”, după Andreea Antonescu.

Negocierile dificile dintre Loredana și conducerea revistei au durat aproximativ jumătate de an, deoarece artista a fost reticentă să accepte să pozeze dezbrăcată. Ședința foto nud cu Loredana a avut loc într-un cadru idilic, în curtea unei mânăstiri din insula Santorini, Grecia.

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: „Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee”. A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini”, a declarat artista, în podcastul lui Mihai Morar.

Revista cu Loredana nud pe copertă a avut un succes enorm și s-a vândut la acea vreme într-un număr impresionant, de aproximativ 143.000 de exemplare.

La doar 24 de ani, Loredana apărea în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”, alături de colegul Aurelian Temişan.

Și în acest film, artistei i se propusese să apară nud, rușinată fiind, Loredana a venit cu niște schimbări la filmări.

„Să fie mai misterios! Mi-am pus o cămaşă albă şi am ieşit din apă şi a fost o idee de 10 ori mai mişto. De asta a şi avut atât de mare succes filmul. S-au făcut cozi uriaşe pentru a se vedea sânii Loredanei!”, a mai spus solista.

Loredana Groza s-a născut pe 10 iunie, la Onești. La doar 16 ani, artista a câștigat concursurile „Steaua fără nume” și „Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia”.

Actriță și cântăreață, Loredana s-a reinventat constant de-a lungul timpului și a rămas o apariție la fel de sexy ca în tinerețe. În prezent, Lori joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, unde o interpretează pe Felicia Soare.

Citește și: Loredana Groza, mai sinceră ca niciodată. Artista l-a lăsat surprins pe Mihai Morar: ”Eu sunt tu și tu ești eu, noi suntem împreună în viața asta. Societatea ne face să credem că suntem nemuritori, dar tot în pământ ajungem”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Marea actriță a României s-a stins. Doamna noastră a tras cortina
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?