Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță. Au strâns o adevărată avere din afaceri

Andra și Cătălin Măruță sunt printre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz. Au o familie minunată împreună și se înțeleg de minune chiar și acum, după mulți ani de relație.
Filip Stan
11 oct. 2024, 17:27
Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță. Au strâns o adevărată avere din afaceri

Andra și Cătălin Măruță reușesc să se înțeleagă la fel de bine și când e vorba de afaceri. Cei doi sunt soți, părinți, dar și parteneri de afaceri. Au intrat în lumea divertismentului încă de când erau adolescenți, iar apoi au ajuns să se căsătorească și să-și întemeieze o familie de care sunt foarte mândri. Ambii au cunoscut succesul în cariera pe care și-au ales-o, iar acest lucru le-a adus și mari beneficii, și nume de a avea o viață exact așa cum și-au imaginat-o.

Cei doi locuiesc într-o vilă de un milion de euro, iar pe lângă salariile primite de la ProTv, câștigă bani din afaceri.

Citește și Gabriela Prisăcariu a făcut anunțul despre sarcină, după ce i-a fost rău în Malta: „Am vomitat foarte mult. Toată lumea mi-a zis”

Cătălin Măruță e prezentatorul emisiunii „La Măruță” de la ProTv, iar în paralel se ocupă și de podcastul său, „Acasă la Măruță”. Andra e una dintre cele mai artiste din țară și e și jurată la Românii au Talent.

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a spus Cătălin Măruță pentru Viva.

Ce afaceri au Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță deține 20% din părțile sociale ale firmei Plan B Music SRL, iar Andra deține 80%. Afacerea a avut venituri de peste 3,1 milioane de lei în 2022. Fir,a a avut un profit de peste 1,6 milioane de lei, cu un singur angajat. Firma avea, la finalul lui 2022, și datorii de 3,1 milioane de lei.

Andra și Cătălin Măruță mai dețin firma Ocean Music SRL. Măruță are 80% din părțile sociale și Andra, 20%. În 2022, firma a avut venituri de peste 3,5 milioane de lei și profit de peste 993.000 de lei, cu doi angajați. Datoriile, la sfârșitul lui 2022: 4,8 milioane de lei.

Citește și Florin Ristei a recunoscut că are gusturi culinare… mai ciudate. N-o să crezi cu ce mănâncă ciorba de perișoare: „Mie îmi place”

În Studio 78 SRL, Măruță are 90% din părțile sociale, Andra – 10%. Firma se ocupă cu „Activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”.

În 2022, veniturile au fost de 3,3 milioane de lei, dar profitul, chiar mai mare: aproape 3,5 milioane de lei, cu un singur angajat. Datoriile: peste 3,4 milioane de lei.

La firma Andra Records SRL, atât artista, cât și prezentatorul dețin părți egale. Firma a avut venituri de aproape șase milioane de lei în 2022 și un profit net de aproape patru milioane de lei, cu un singur angajat. Datorii la finalul lui 2022: 4,5 milioane de lei.

Cătălin Măruță deține și o firmă de IT împreună cu Elekes Levente, Red Music SRL. Firma avea, la finalul lui 2022, 89 de angajați și se ocupă cu „Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”. În 2022, firma a avut venituri de peste zece milioane de lei, dar un profit foarte mic, de aproape 29.000 de lei.

În aprilie 2023, Andra și Măruță au decis să-și lichideze o firmă pe care o dețineau împreună, Sunny Music SRL. La o lună distanță, în mai 2023, cei doi au deschis firma Avocado Music SRL.

DailyBusiness
Lovitură pentru români! Până și pâinea se scumpește!
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Ele sunt cele două orașe din România care nu se suportă de nicio culoare. Rivalitatea, certurile și reproșurile se întind pe zeci de ani. ”Ce-ai venit tu la noi, mă? Sunt pur și simplu rasiști”
Capital.ro
FINAL de război în Ucraina. Zelenski, anunț ISTORIC: Un sfârșit rapid și drept
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Finanțare de 300.000 EURO pentru români! Cine poate primi banii
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Angajații din România s-au sucit. Nu mai vor această muncă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Mașină pe motorină sau benzină. Românii sunt taxați în plus. Decizie la nivel național
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Diana Șoșoacă contestă ingerințele UE: Scrisoare către Ursula von der Leyen
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător