Câți bani câștigă Dana Roba ca make-up artist. Vedeta obține sume impresionante din pasiunea sa

Dana Roba i-a uimit pe fani după ce a dezvăluit cât câștigă din meseria de make-up artist. Influencerița, bine cunoscută în spațiul monden, a surprins spunând cât câștigă într-o singură zi de muncă.
Alina Costache
09 oct. 2024, 17:50
Câți bani câștigă Dana Roba ca make-up artist. Vedeta obține sume impresionante din pasiunea sa

Dana Roba a ajuns în atenția spațiului public în urmă cu un an, după ce, din păcate, a trecut printr-o experiență foarte traumatizantă, care i-a schimbat viața. Aceasta a fost agresată cu bestialitate de fostul soț și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Totuși, medicii au luptat și au reușit să o trateze iar, în acest moment, vedeta se bucură de fiecare zi din viața sa, împreună cu fetele sale, Chantal și Celine. Fostul său soț este în spatele gratiilor, primind o pedeapsă de 7 ani de închisoare cu executare.

Cât câștigă vedeta din pasiunea sa

Întrebată în cadrul podcastului câți bani face într-o lună normală, Dana Roba nu a dorit să răspundă, însă a dat anumite indicii. Spre exemplu, aceasta a precizat că tariful pentru cursul de make-up este de 5.000 de lei, însă clientele plătesc mulți bani și numai pentru a fi machiate.

Citește și : Vinul preferat al lui Nicolae Ceaușescu face furori în China! De ce le place chinezilor

Un machiaj normal costă 400 de lei la salonul Danei Roba, iar unul de mireasă ajunge și la 700 de lei. Având foarte multe cliente datorită faptului că este cunoscută, aceasta încasează destul de mulți bani pentru activitatea pe care o prestează.

Aceasta a declarat că nu are deloc probleme financiare și că, în afara celor 600 de euro pe care îi plătește pentru chiria salonului, nu mai are nicio datorie. Este, de asemenea, încrezătoare că va avea, în viitor, un spațiu propriu în care să-și desfășoare activitatea.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu îmi ajung banii de la o lună la alta pentru tot ce avem nevoie ca familie. Nu trebuie să mă împrumut la nimeni. Nu am rate, doar chiria de la salon care este 600 de euro pe lună. Eu cred că Dumnezeu îmi va da și un spațiu unde să îmi desfășor activitatea. Nu am probleme din punct de vedere financiar.”, a precizat Dana Roba.

În plus, fiind vizitată de ANAF, a surprins inspectorii antifraudă când aceștia au aflat că a bătut 5.000 de lei, în casa de marcat, într-o singură zi. Ei au crezut că suma este lunară și au rămas interziși când au realizat că este suma pe o singură zi, pentru un curs care durează 5 zile.

„Când au venit cei de la ANAF au zis să le dau suma. Fix în ziua aia bătusem 5000 de lei. Aveam o cursantă de la Cluj și am bătut bani pe casă, că femeia mi-a dat 5000 de lei. Când au auzit 5000 de lei, unul dintre ei m-a întrebat dacă suma e lunară. I-am zis că nu, ci pe zi. A zis că nu a înțeles și i-am explicat că am început un curs cu o fată și mi-a dat 5000 de lei pe curs care durează 5 zile”, a mai precizat Dana Roba, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Cum își crește Dana Roba cele două fiice

După această experiență brutală, Dana Roba și-a revenit încetul cu încetul și s-a întors la munca de make-up artist pentru a reuși să-și întrețină cele două fete și pentru a reuși să le asigure o viață liniștită. Vedeta lucrează ca make-up artist la salonul său personal, face cursuri de make-up pentru tinerele interesate să urmeze această carieră, dar are și cliente pe care le coafează.

Citește și : Drama care a marcat copilăria Monicăi Bîrlădeanu: „Eu de asta am fost atât de ambițioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câștig dreptul să stau în rând cu ceilalți copii”

„Acum predau curs de la 9:00 la 17:00. La ora 17:00, maxim 17:45 închid salonul și plec la școală, să ajung la 18:00 să iau fetele. Într-adevăr, sâmbăta lucrez și 15 ore. Dacă am mai mult de lucru, atunci o trimit pe bonă după copii la școală. Am o fată care mă ajută și o plătesc la zi. Ce să fac? Trebuie.”, a precizat ea în podcast-ul „mișto By Bursucu”.

Ea a mai precizat că avea o angajată la salon, care o ajuta, însă a preferat să muncească singură și să poată plăti o bonă care să aibă grijă de fiicele sale.

„Anul acesta, diferit de alți ani, aveam o fată care îmi dădea la mână (n.r. produsele de machiaj), ca să îmi fie mai ușor să lucrez. Anul acesta nu mi-am mai luat. Am preferat ca banii ăia să-i dai Raisei să aibă grijă de copii. Am preferat să trag eu singură, nu contează că mâna lucrează pe jumătate, de fapt lucrează 1000%, dar se poate îndoi pe jumătate”, a mai adăugat Dana Roba.

DailyBusiness
Ciolacu anunță sprijin pentru încălzirea locuințelor. Ajutoare de 15.000 lei per familie
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Obiceiul pe care oamenii e bine să îl aibă toamna, pentru un creier sănătos și o stare de bine. Medicul Vlad Ciurea spune că efectele se văd în câteva secunde
Capital.ro
Ungaria, la ani lumină de România. Ungurii ne-au luat fața și ne dau iar lecții
Playtech.ro
”Dumneavoastră nu aveți onoare?” Ce calități ar avea Ciolacu și i-ar LIPSI lui Ciucă, potrivit Președintelui Senatului
DailyBusiness
Este cea mai bună veste pentru milioane de români! S-a actualizat lista medicamentelor GRATUITE
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Mesajul secret al Prințului Harry către Regele Charles. S-a ferit de Meghan
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut pe linia de tramvai 41. Ambele sensuri sunt blocate
Cancan.ro
Acești pensionari din România primesc 100 în plus la pensie, pe data de 11 octombrie 2024
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
Pelerinajul la Sfânta Parascheva din Iași atrage 300.000 de vizitatori și milioane de euro
MediaFlux
SOSESC scrisorile de la ANAF prin POȘTĂ! TREBUIE trimise ACTELE până la 25 noiembrie
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului