Câți bani câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert. Impresarul artistului a dat tot din casă: „Acesta este marele lui secret”

Câți bani câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, motiv pentru care are întotdeauna sălile de spectacol pline. Recent, impresarul cântărețului a dezvăluit câți banii cere pentru un program.
Alina Costache
15 mai 2024, 16:44
Câți bani câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert. Impresarul artistului a dat tot din casă:
Câți bani câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert

Câți bani câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert. Radu Baron, impresarul vedetelor, a vorbit despre secretul succesul artistului la public: „Ștefan Bănică Jr. este bun, are clasă, să nu uităm că este actor de teatru, actor de cinema, dar și solist vocal, cu dansatoare, cu backing-vocals. Își merită cu prisosință fiecare bănuț, este unul dintre cei mai complecși artiști din România”.

Citește și: Adevărul despre „idila” dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr.: „A rămas gravidă cu el”

Câți bani câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert

Se ia foarte serios, doar e băiatul lui Ștefan Bănică senior! De mic este crescut în această lume artistică, de film, televiziune și teatru. Numai când vezi afișul concertelor lui, știi că te vei bucura de un spectacol grandios, cu invitați speciali, un show care are toate ingredientele.

Participăm la acest eveniment cu Ștefan Bănică Jr. și cu Ionuț Dolănescu. Ștefan are un onorariu în jur 15.000 de euro, plus TVA. El vine, însă, pe acești bani cu toată echipa, cu trupa lui. Publicul te iubește când faci spectacol bun, când ai atitudine, când ești serios. Iar Ștefan Bănică Jr. este foarte bun în ceea ce face, pune suflet, acesta este marele lui secret”, a mai declarat Radu Baron, pentru Playtech.ro.

Andreea Marin, despre despărţirea de Ştefan Bănică

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au despărțit în 2013, după o căsătorie de șapte ani. Îndrăgita vedetă a ales să își deschidă sufletul și să vorbească despre acest episod din viața sa.

Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe”, a declarat Andreea Marin.

Mai mult, deși femeile rămân în aceste relații în care sunt desconsiderate doar de dragul copiilor, Andreea Marin spune că acesta nu va avea parte deloc de un exemplu pozitiv în viața sa, întrucât va vedea lucrurile toxice dintre cei doi părinți.

N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău, dacă tu accepți aceste lucruri. Tu îl înveți, indirect, prin faptele tale că trebuie pe viitor să accepte la fel, lipsa de respect, mai puțin decât merită, lipsa iubirii și așa mai departe. De tine depinde ce-i arăți copilului tău și știu că este mai grea despărțirea când ai copii, pentru că el are nevoie și de mamă și de dată, dar se poate asta, chiar dacă ei nu locuiesc împreună. Eu mi-am demonstrat că se poate, chiar dacă nu e ușor la început, dar asta e.”, a mai spus Andreea Marin.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Codul Rutier. Noi amenzi, din 9 iulie. Greșeala care te costă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Scandal la Protecția Copilului Vaslui: Două Minore din Grija Statului, Văzute Lucrând ca Animatoare în Club
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!