Banii obținuți de Emil Rengle după ce a dansat pe tocuri într-un videoclip al lui Florin Salam

Emil Rengle, unul dintre cel mai bine cotat și apreciat coregraf din România, a dezvăluit câți bani a primit în urmă cu trei ani de la Florin Salam, atunci când a dansat pe tocuri pe una dintre melodiile manelistului.
Alina Costache
27 feb. 2023, 22:04
Banii obținuți de Emil Rengle după ce a dansat pe tocuri într-un videoclip al lui Florin Salam

Emil Rengle a acceptat provocarea de a participa în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri despre suma de bani pe care a primit-o de la Florin Salam, pentru a dansa pe tocuri pe tocuri în unul dintre videoclipurile manelistului.

Citiți și: Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet. Video-ul a devenit viral: „Dacă eram în aceeași echipă…”

Emil Rengle spune că a primit în jur de 5.000 de euro de la Florin Salam

Celebrul dansator spune că nu regretă colaborarea cu Florin Salam și a recunoscut că i-a plăcut să danseze pe manele și spune că a fost o colaborare profesionistă.

”Nu știu să răspund. Nu știu să răspund la întrebarea aceasta cu o sumă exactă. Cu siguranță, nu trebuie să vă imaginați că am primit o sumă de bani precum se dansează la un eveniment unde se aruncă cu bani, doar că suntem în zona aceasta, a manelelor, și unde se practică acest gen de plată. A fost o colaborare cât se poate de profesionistă, în care s-a cerut predarea unei coregrafii, filmarea, s-a bugetat exact așa cum am povestit la începutul emisiunii, corect, cât înseamnă o coregrafie, cât înseamnă repetiții, ziua de filmare, etc.

În mod corect și absolut normal, din punctul acesta de vedere al business-ului, mai degrabă după acest filmuleț au început să apară mai multe cereri, în zona asta de apariție în videoclipuri de manele, coregrafie pentru piesele acestea, pe care nu le-am acceptat, nu din cauză că nu aș fi văzut potențialul financiar pe care aș fi putut să-l câștig din această parte, însă am ajuns în punctul acela al vieții mele în care fac ce îmi place și ceea ce contribuie la evoluția mea, nu vreau să fac lucruri doar ca să fie făcute, vreau să fac lucruri din pasiune și acele lucruri să fie bine făcute.

(Denise Rifai: Notăm 5-6 mii de euro?) Notăm. Mă simt ca la o negociere. Putem nota în jur de 5 mii de euro”, a dezvăluit Emil Rengle.

Celebrul coregraf și dansator a apărut în 2020 în clipul lui Salam, unde dansează lasciv pe tocuri și face atmosferă cu mișcările sale cu care s-a făcut cunoscut.

Este vorba despre melodia „Dă-mi aer”, care a fost extrem de vizionată pe YouTube, mai exact peste 17 milioane de vizualizări.

În vârstă de 33 de ani, Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu o mulțime de artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Alexandra Stan, INNA, etc.

Citiți și: Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac la Survivor România: „M-a chemat să dorm lângă el”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?