Câți bani scoate Anca Serea din buzunar la începutul anului școlar: „Doar asta ne-a costat 3.000 de lei”. Vedeta și soțul ei, Adi Sînă, au șase copii

Anca Serea are parte de mari provocări financiare cu cei șase copii, mai ales acum când începe noul an școlar. Vedeta recunoaște că nu îi este atât de ușor.
Alina Costache
03 sept. 2024, 19:16
Câți bani scoate Anca Serea din buzunar la începutul anului școlar: „Doar asta ne-a costat 3.000 de lei”. Vedeta și soțul ei, Adi Sînă, au șase copii
Câți bani investește Anca Serea la începutul fiecărui an școlar

Anca Serea s-a pregătit temeinic pentru începerea noului an școlar. Vedeta a dezvăluit schimbările din viețile copiilor ei și, de asemenea, pe ce a dat câteva mii de lei, pentru ca una dintre fetițele sale să fie fericită.

Vedeta este mama a șase copii și manageriază cu succes situația familiei sale, din toate punctele de vedere. Soția lui Adi Sînă recunoaște, însă, că nu îi este tot timpul ușor, dar se descurcă de minune.

Citește și: Anca Serea nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce se întâmplă în familia ei: „Sunt plânsă toată, nu îmi vine să cred”

David, fiul cel mare al vedetei, se descurcă de unul singur, după ce s-a transferat de la o facultate din Olanda la Universitatea din București, însă ceilalți cinci copii sunt încă minori și depind de sprijinul mamei lor. Anca Serea a dezvăluit cu ce provocări a venit noul an școlar pentru ea, dar și cum stă la capitolul buget când vine vorba de nevoile pe care le au copiii ei.

Fiica sa și a lui Adi Sînă, Leah, în vârstă de cinci ani, merge la o grădiniță privată, iar ceilalți copii ai cuplului studiază la Olga Gudynn International School, una dintre cele mai scumpe isntituții de învățământ din Capitală.

Prezentoarea de televiziune a pus la punct totul pentru ca odraslele sale să nu ducă lipsă de nimic. Vedeta a făcut și o investiție importantă de dragul uneia dintre fete, Ava, care a vrut să aibă propria cameră din toamna aceasta, pe care până acum o împărțea cu fratele Moise.

Vedeta a căutat mobilier pentru camera fiicei sale, iar prețurile au dat-o pe spate. În cele din urmă a găsit ceva, în valoare de 3.000 de lei, chiar dacă fata i-a zis că se mulțumește cu vechiul birou al lui Noah. Cu toate asta, soția lui Adi Sînă a refuzat să mute biroul dintr-o cameră în alta deoarece Ava are rezultate foarte bune la învățătură și a considerat că micuța merită unul nou.

„Ne-am organizat din timp, ne-am gândit din timp la tot ce va urma. Acum amenajez Avei o nouă cameră, căci vrea să aibă camera ei, să nu mai fie cu Moise în aceeași cameră. Fiecare copil, în parte, are necesitățile lui. Legat de costuri, de buget, ne afectează și pe noi. Noi încercăm să facem și economii, pe cât timp, dar ne-am asumat asta când am decis să avem șase copii.

Nu am făcut un calcul despre cât de mult au crescut costurile față de anul de trecut, dar, uite, de pildă ei și-au păstrat ghiozdanele de anul trecut și se mai reduc niște costuri. Sunt cheltuieli imense, îți dau seama, și nu aș vrea să dau un calcul din respect față de alți părinți. Oricum, noi muncim din greu, avem un program extrem de riguros. Adi e mai mereu plecat, iar eu jonglez cu mai multe joburi”, a declarat Anca Serea, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ce religie are Anca Serea. Motivul pentru care vedeta a ales să aibă o familie numeroasă

Revenind la achiziția de mii de lei pe care a făcut-o pentru fiica ei, Ava, Anca Serea a dezvăluit de ce nu a ascultat-o pe micuță, care voia să o scutească de o altă cheltuială.

„Ava nu mai vrea să împartă camera cu Moise, așa că de aici am început reorganizarea de toamnă. M-am apucat și de curățenie, de tot. Uite, mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și nu e din lemn, dar nu contează. Erau și cu 6.000 de lei. Doar că o astfel de investiție nu o faci în fiecare an.

Ava mi-a zis că vrea biroul lui Noah. Eu am refuzat, pentru că ea chiar merita biroul ăsta nou, căci are rezultate foarte bune la școală. Ghiozdanele, de exemplu, Ava, fiind pasionată de baschet. Le-a primit de la un brand destul de cunoscut, nu are importanță numele, așa că nu a trebuit să cumpărăm unele noi, le folosește pe acelea”, a mai spus Anca Serea.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
De ce e bine să pui sare în fața ușii. Trucul care te va ajuta să scapi de o problemă enervantă
Capital.ro
Adio, frontiere! Ungurii devin frații românilor: E interes naţional
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Angajații români vor primi beneficii extrasalariale mai bune
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Ce trebuie să pui în apă când fierbi ouă. Se vor curăța foarte rapid
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Donald Trump și susținătorii săi lansează noi teorii ale conspirației înaintea alegerilor din 2024
MediaFlux
CARE sunt PENSIILE care NU mai CRESC. ANUNȚUL ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...