HOROSCOP. Câţi bărbaţi te vor părăsi în funcţie de zodie

Norocul pe care îl ai în dragoste este influențat de semnul zodiacal în care te-ai născut. Unele femei au bărbații la picioarele lor, așa că nu există șanse ca ele să fie vreodată părăsite, în timp ce altele sunt frecvent abandonate. Tu în ce situație te afli? Oare câți bărbați te vor părăsi în viață?
Iulian Tudor
10 iul. 2016, 14:11
HOROSCOP. Câţi bărbaţi te vor părăsi în funcţie de zodie

Berbec

Adevărul este că reprezentanții sexului opus cam fug de femeile născute în această zodie. Impulsivitatea îi sperie și îi face deseori să renunțe la relațiile pe care le au cu ele. Dacă te întrebi câți bărbați te vor părăsi în viață, află că este vorba de un număr cam mare, din păcate. Poți să ajungi lejer la cifra opt. Ca să previi aceste decepții amoroase, schimbă-ți atitudinea în cuplu și încearcă să fii mai înțelegătoare și mai calmă.

Citeşte şi Zodia care îşi întâlneşte sufletul pereche în luna iulie şi nu îi mai dă drumul

Taur

Mulți bărbați își doresc să aibă în viața lor o femeie născută în această zodie, așa că sunt slabe șansele ca ei să o părăsească atunci când o vor întâlni. Unul singur va îndrăzni să comită această crimă cu tine, dar fii sigură că va regreta cu vârf și îndesat ceea ce a făcut. Va lupta mult să te recâștige, dar nu va mai avea nicio șansă, mai ales că îți vei găsi fericirea în brațele unuia care chiar va ști să te aprecieze.

Gemeni

De obicei, nativele din Gemeni nu sunt părăsite de bărbați, ci ele oferă o pereche de papuci cu stil. Totuși, au și ele defectele lor într-o relație de cuplu, așa că nu este exclus ca vreo doi reprezentanți ai sexului opus să încerce să le îndepărteze. Dar nici nativele nu se vor lăsa mai prejos, ci pe final le vor crea impresia că ele sunt cele care nu își mai doreau acea legătură de fapt.

Rac

Femeia născută în acest semn zodiacal nu are prea mult noroc în dragoste. Deși are o mulțime de calități, ea nu are șansa să întâlnească un bărbat potrivit. Parcă răsar în calea ei numai cei cu care nu este pe aceeași lungime de undă, motiv pentru care relațiile ei ajung într-un punct mort. Nu o vor părăsi mai mult de trei bărbați, însă dezamăgirea va cântări cât separarea de zece reprezentanți ai sexului opus.

Leu

Niciun bărbat nu îndrăznește să o părăsească pe nativa acestui semn zodiacal. Ea are bărbații la picioarele ei, astfel că cei care au șansa de a avea o relație cu ea se cred extrem de norocoși. Leoaica are parte de multe împliniri pe plan sentimental și nu stă deloc cu teama că vreun reprezentant al sexului opus i-ar putea da vreodată papucii. Probabil că încrederea pe care o are în ea îi asigură succesul în amor.

Fecioară

Spiritul critic excesiv de care dă dovadă femeia născută în acest semn zodiacal îi aduce multe probleme pe plan amoros. Până și bărbatul care o iubește cel mai mult pe lume este în stare să o lase. Numărul celor care vor dori să înceteze orice legătură cu nativa din Fecioară se ridică la cifra… cinci. După ce își vor da seama în ce s-au băgat, unii dintre ei vor face acest pas încă de la începutul legăturii.

Vezi restul zodiilor pe aici.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească o familie de români aflați în vacanță în Grecia. Au promis că nu se mai întorc vreodată aici: ”Dezamăgitor și regretabil”
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
CJUE: Justiția din Franța a greșit în cazul mandatului de arestare al lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!