Cati Simionescu l-a iertat pe Adrian Minune: „Divorțul e pentru oameni nebuni. Într-o zi, am ieșit din casă să duc gunoiul și m-am întors după 13 ani”

Adrian Minune și Cati Simionescu sunt împreună de mai bine de trei decenii și au împreună trei copii care moștenesc talentul tatălui lor. O relație atât de lungă nu avea, însă, cum să nu fie presărată cu necazuri, toate depășite cu succes, din fericire. Una dintre cele mai mari provocări ale acestei căsnicii a fost aceea că manelistul a călcat strâmb de mai multe ori. Cu toate astea, de fiecare dată a primit iertarea soției lui.
Alina Costache
18 iun. 2024, 11:39
Cati Simionescu l-a iertat pe Adrian Minune:

Pentru Adrian Minune și Cati Simionescu divorțul nu a fost niciodată o opțiune. Copiii au fost cei care i-au ținut împreună, iar odată cu înaintarea în vârstă, o astfel de separare nu mai intră în calcul. Atunci când între cei doi au avut loc certuri, au ales să stea despărțiți perioade mai scurte sau mai lungi, până se limezesc apele.

Cati Simionescu l-a primit pe Adrian Minune înapoi după 13 ani în care a lipsit de acasă

Iar Adrian Minune nu a putut decât să-i admire înțelepciunea și să-i fie recunoscător că a ținut familia unită și că le-a dat o educație exemplară copiilor.

Au fost momente când n-am mai suportat și a trebuit să plec undeva să stau 4 zile, 5 zile singur. Nu să divorțez, astea sunt de oameni nebuni. Păi cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât ‘Cati, vezi că am plecat la treabă’? Mă duc la treabă, vin acasă. Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 13 ani. Da, și ea m-a tot așteptat: „Bă, nu mai vine ăsta cu gunoiul”„, a declarat Adrian Minune în podcastul lui Bursucu.

Adrian Minune a avut două relații extraconjugale de lungă durată

Adrian Minune a avut două relații extraconjugale de răsunet. Una dintre ele a durat nici mai mult, nici mai puțin de 15 ani. După ce a încheiat această relație longevivă, Adrian a intrat într-o altă relație extraconjugală. De data asta, cu o adolescentă de 17 ani care a și apărut în unul dintre videoclipurile sale. Soția lui nu a fost străină de niciuna dintre aceste aventuri.

Citeste si Povestea neştiută despre fratele lui Adrian Minune. În ce relaţie sunt cei doi: „Nu suntem fraţi de acelaşi tată!” VIDEO

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez pentru că e cu capul pe umeri. Orice bărbat mai greșește. Nu eu sunt cocoșul, iar ea găina, în casă suntem egali. Educația copiilor este datorită ei, pentru că nu și-a lăsat bărbatul până acum și pentru tot ce a făcut pentru familie”, a spus Adrian Minune în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Cati Simionescu a fugit în lume cu Adrian Minune când avea doar 17 ani

Cati Simionescu a fugit de acasă cu Adrian Minune când avea 17 ani pentru că părinții nu o lăsau să aibă o relație cu el.

El tot timpul mă căuta pe mine și venea la mine în clasă. Mă căuta în ideea să stea cât mai mult cu mine și să petreacă cât mai mult timp cu mine.

Citeste si Îi merge de „Minune” în afaceri! Cum arată hotelul de lux al lui Cati și Adrian Minune. FOTO

Eu eram un copil olimpic, învățam foarte bine și nu-și doreau ca eu să mă îndrăgostesc la o vârstă atât de fragedă și să renunț la studiile mele. Am plecat împreună cu soțul meu. Am fugit, mai exact. L-am răpit eu pe el. Nu ne-am luat nimic cu noi. Eu am plecat exact așa cum eram îmbrăcată, și el la fel. A fost prima casă în care am stat singură cu soțul meu, la vârsta de 17 ani„, declara Cati, într-un interviu mai vechi, în emisiunea online „În Oglindă’.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mihai Tudose: Mircea Geoană Nu Are Șanse la Alegerile Prezidențiale
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?