Cauţi o relaţie serioasă? Află cum să te fereşti de bărbaţii care vor DOAR sex

Fiecare femeie îşi doreşte lângă ea un bărbat care să o protejeze şi să o iubească necondiţionat, însă multe cad în capcanele întinse de Don Juani care caută doar să se distreze. Iată câteva ponturi care te vor ajuta să nu-ţi pierzi timpul lângă un care caută doar o aventură, în timp ce tu visezi la o relaţie serioasă.
Romania TV
08 iun. 2012, 20:59
Cauţi o relaţie serioasă? Află cum să te fereşti de bărbaţii care vor DOAR sex

Sexul este, fără îndoială, o componentă importantă a oricărei relaţii sentimentale. Ce te faci însă când partenerul nici nu se gândeşte mai departe de acest aspect? Asta în timp ce tu te gândeşti deja cum te vei înţelege cu familia lui, cum vei mobila casa în care vă veţi muta împreună şi unde v-aţi putea petrece prima vacanţă ca pereche.

Pentru doamnele şi domnişoarele care caută relaţii serioase şi vor să fugă de aventurierii care vor doar să le ducă din când în când în pat, iată câteva ponturi care le vor ajuta să salveze mult timp şi mulţi nervi.

1. V-aţi întâlnit săptămâni întregi, zi de zi, iar dintr-o dată spune că are nevoie de puţin spaţiu? Dă-i-l pe tot! Mai ales dacă o asemenea replică vine după ce aţi ajuns împreună în pat. Asta pentru că în relaţii pauzele lungi şi dese nu sunt nicidecum cheia marilor succese.

2. Te ţine departe de familia şi de prietenii lui? Încearcă să pui capăt relaţiei, pentru că este clar că nu aveţi niciun viitor împreună. Dacă ar fi cu adevărat îndrăgostit de tine, ar vrea să te prezinte tuturor, nu să se aştepte să te comporţi ca o fantomă care prinde formă şi conţinut doar când sunteţi împreună în pat.

3. Vorbeşte des despre alte femei? Mare atenţie! Pentru că nu aşa se comportă un bărbat amorezat şi este foarte probabil ca numeroasele „dame” pe care le tot aduce în discuţie să fie foste iubite pe care le-a considerat pure obiecte sexuale.

4. Dacă în relaţia voastră tu eşti singura care dă telefon, ar trebui să te gândeşti bine dacă aveţi cu adevărat o relaţie. Pentru că nu degeaba se spune că cine nu te caută, nu te iubeşte.

5. Când vă vedeţi, staţi numai în casă? Până la un punct poate fi de înţeles, pentru că este normal să nu vrei să părăseşti „cuibuşorul de nebunii” prea des, atunci când relaţia este la început. După o vreme, însă, se simte nevoia de o schimbare. Iar dacă el refuză sistematic să ieşiţi, este foarte probabil ca adevăratul motiv să fie faptul că nu vrea să fie văzut cu o femeie pe care el o consideră doar o aventură.

6. Orice femeie se bucură să primească din când în când cadouri, chit că este vorba de o jucărie sexuală. Însă, dacă atenţiile pe care le primeşti din partea sunt exclusiv de natură sexuală, trebuie să-ţi fie clar că latura erotică a relaţiei este singura care îl interesează în ceea ce vă priveşte.

7. După sex nu rămâne niciodată să doarmă cu tine? Înseamnă că ai de a face cu un mare aventurier de care ar trebui să te fereşti, în cazul în care vrei ceva mai mult de la relaţie.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber la Jocurile Olimpice cu cel mai bun timp
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!