Caz cutremurător la Oraviţa: Două surori, răpite şi agresate sexual. Una dintre fete a fost ucisă

Două surori în vârstă de 14 şi 17 ani din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au fost date dispărute, duminică seară. Una dintre ele a fost găsită moartă, ucisă cel mai probabil cu un cuţit, iar cea de-a doua este rănită grav, fiind dusă la spital, informează Mediafax. Poliştiştii au reţinut un suspect.
Romania TV
01 oct. 2012, 11:23
Caz cutremurător la Oraviţa: Două surori, răpite şi agresate sexual. Una dintre fete a fost ucisă

Criminalul le-a răpit pe cele două tinere din apropierea casei şi le-a dus la o clădire părăsită aflată la 15 kilometri de oraş. Una dintre surori a fost ucisă, iar cealaltă este în stare gravă la spital. Ambele victime au fost agresate sexual.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, cele două surori au fost date dispărute duminică seară, de către mama lor.

Conform sursei citate, cele două fete au fost căutate de poliţişti de frontieră şi jandarmi, fiind identificat un bărbat de 35 de ani care mergea pe un scuter şi care le-a spus oamenilor legii că este în căutarea unei persoane.

Poliţiştii au observat că bărbatul avea la el un cuţit pe care erau pete de sânge. De asemenea, el avea o tăietură la mână.

Bărbatul a fost dus la Poliţie, iar la audieri a recunoscut că le luase pe cele două surori din Oraviţa, cu scuterul, ducându-le într-o altă localitate, unde le-a agresat.

Luni dimineaţă, poliţiştii au mers la locul indicat de către bărbat, unde au găsit-o moartă pe fata de 14 ani. Sora acesteia, în vârstă de 17 ani, era rănită grav, fiind dusă iniţial la spitalul din Oraviţa, apoi transferată la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin a precizat că bărbatul le cunoştea pe cele două fete şi că ar fi avut o relaţie cu sora mai mare.

Bărbatul suspectat că a ucis o fată în vârstă de 14 ani şi a agresat-o pe sora acesteia, de 17 ani, a fost trimis în judecată, în anul 2000, fiind acuzat atunci că a ucis o altă fetiţă, însă a fost achitat.

„Suspectul a mai fost trimis în judecată, în anul 2000, pentru crimă, dar instanţele au considerat că nu este vinovat, soluţie menţinută de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Atunci era vorba despre o minoră de 12 sau 14 ani. În actul de sesizare a instanţei se preciza că minorei i-au fost obturate căile respiratorii, aceasta fiind cauza morţii”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Marcela Pârvu, citat de Mediafax.

Ea a afirmat că în cazul celor două surori din Oraviţa ancheta este în derulare, urmând ca fata de 17 ani, care a ajuns în stare gravă la spital, să fie audiată de procurori. De asemenea, este aşteptat rezultatul necropisiei fetei de 14 ani.

Bărbatula fost dus la audieri la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Școala, ca în comunism. Uniformele, gratuite dar obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!