CAZ INCREDIBIL DE VIOL la Iaşi: Nu a avut erecţie şi i-a făcut sex oral victimei

Un ieşean întors din Norvegia a violat cu limba o studentă în plină stradă, la ora 10 seara. Culmea este că agresorul a comis fapta imediat ce şi-a condus spre serviciu prietena. Victima ieşise din casă pentru a-şi face cumpărăturile la un chioşc din zonă. Magistraţii au decis să condamne la patru ani şi zece luni de închisoare cu executare pe tânărul care la finele anului trecut a abuzat se­xual o studentă. 
Filip Stan
18 ian. 2014, 09:53
CAZ INCREDIBIL DE VIOL la Iaşi: Nu a avut erecţie şi i-a făcut sex oral victimei

O studentă din Iaşi a trecut prin spaima vieţii ei după ce a fost pe punctul de a fi violată de un individ, pe o alee din Iaşi, seara după orele 22. „Norocul” ei a fost că individul nu a putut avea erecţie, probabil din cauza tensiunii şi fricii de a nu fi observat de cineva. Dar, ca să nu plece „cu mâna goală”, agresorul a ales să-i facă un cunilingus (sex oral ofe­rit de bărbat femeii). Fata a făcut apoi imediat plângere la Poliţie, mai ales că tânărul a şi lovit-o şi i-a luat portofelul şi un telefon mo­bil. În­tâmplarea a avut loc în zona Podul de Fier, imediat după ce tânăra a ieşit din casă şi a mers la un magazin din zonă să-şi cumpere ţigări şi alimente. Când a ieşit din magazin, a fost ţinută de gură, lovită şi în­jurată, apoi tâ­râtă pe o alee lă­turalnică şi întu­necoasă, scrie Ziarul de Iaşi.

Portofelul victimei a fost găsit la agresor
Culmea a fost că agresorul tocmai îşi însoţise prietena în drum spre serviciu, şi se întorcea spre casă, în localitatea Popri­cani. Marius Andrei, în vârstă de 25 de ani, tocmai sosise din Nor­vegia, unde lucra, iar după sărbă­tori acesta se pregătea să plece din nou, la muncă, în străinătate. Fapta s-a produs pe 18 decembrie, iar poliţiştii l-au identificat zilele trecute, după trei săptămâni de la producerea faptei, deoarece fata nu i-a putut observa prea bine chipul, din cauza întunericului. Zilele trecute, Marius Andrei a fost ridicat de poliţişti chiar de acasă, apoi a fost reţinut. „În data de 18 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de In­vesti­gaţii Criminale au fost se­sizaţi de B.G., de 25 de ani, din Holboca, despre faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Iaşi, a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil şi un portofel şi apoi a fost agresată sexual. Pe data de 16 ianuarie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor, a fost efectuată o per­cheziţie domiciliară pe raza co­munei Popricani, la suspectul comiterii infracţiunilor, Marius A., de 25 de ani”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poli­ţiei. În urma percheziţiei, din casa tânărului au fost ridicate un telefon mobil, cheile şi portofelul victi­mei. 

Cum a motivat tânărul

În declaratiile date în fata organelor de cercetare penala, inculpatul Andrei Marius Cornel a recunoscut comiterea faptelor retinute în sarcina lui, declarând ca în seara zilei de 18.12.2013, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, s-a deplasat în municipiul Iasi, iar în momentul în care se afla pe Bulevardul Tudor Vladimirescu a observat-o pe partea vatamata, B. G., care intrase într-un magazin alimentar. Astfel, dupa ce victima a iesit din magazin, inculpatul Andrei Marius Cornel a urmarit-o cu intentia de a-i sustrage telefonul mobil. În acest scop, inculpatul a mers în spatele partii vatamate, care vorbea la telefonul mobil, iar când aceasta a ajuns pe o alee pietonala ce face accesul dinspre Bulevardul Tudor Vladimirescu spre strada Pantelimon, si-a pozitionat antebratul stâng în dreptul gurii partii vatamate, încercând sa-i sustraga telefonul pe care aceasta îl tinea la urechea dreapta, însa partea vatamata a opus rezistenta, s-a dezechilibrat si a cazut„, se arată în actul de acuzare al procurorilor.

 De asemenea, autorităţile au ţinut să precizeze modul în care a avut loc violul, acesta fiind considerat inedit.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL: Condamnată la viol în grup pentru o iubire interzisă VIDEO

Andrei Marius Cornel a dezbracat partea vatamata si a întretinut cu aceasta un act sexual oral. Totodata, inculpatul i-a sustras telefonul mobil si portomoneul, iar ulterior, s-a deplasat la domiciliu„, au adăugat procurorii.

Anchetatorii au aflat, în urma audierilor, că individul se întorsese recent din Norvegia, iar pe 18 decembrie, atunci când a avut loc fapta, îşi condusese iubita acasă, moment în care s-a certat cu ea. Bărbatul a fost arestat la aproximativ o lună după ce a comis fapta.

Magistraţii au decis să condamne la patru ani şi zece luni de închisoare cu executare pe tânărul care la finele anului trecut a abuzat se­xual o studentă. 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!