CAZ ȘOCANT! Un elev de 16 ani a murit subit la școală, în timpul unei pauze. La 10 ani, mama sa murea ţinându-l de mână pe Antonio

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. Continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.
Filip Stan
14 oct. 2023, 22:01
CAZ ȘOCANT! Un elev de 16 ani a murit subit la școală, în timpul unei pauze. La 10 ani, mama sa murea ţinându-l de mână pe Antonio

Vineri 13 fost o zi cumplită la şcoala din Sâg, unde un elev de 16 ani a murit subit  în curte, în timpul pauzei. Rad Sebastian Antonio, în vârstă de 16 ani, a căzut brusc în curtea şcolii profesionale Sâg. Elevul din clasa a XI-a a primit primul ajutor de la un profesor, iar un alt profesor a sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD.

Florin Ţârle, profesorul de biologie, era de serviciu vineri, atunci când s-a petrecut incidentul nefericit. „Trecuseră câteva minute, de când a sunat clopoţelul. Tony era lângă scări, probabil voia să intre în şcoală. A făcut doi paşi şi a căzut pe spate, ca şi secerat. A căzut chiar pe un grup de elevi. Iniţial, am crezut că ar fi făcut o criză de epilepsie. L-am pus rapid în siguranţă şi am văzut că parcă era din plastilină. Mi-am dat seama că e grav. Am început rapid manevrele de resuscitare şi a început să dea semne de revenire. Chiar mi-a zâmbit la un moment dat. S-au continuat manevrele, atât colegul meu – Marius Palce, cât şi unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului. Însă, mi-am dat seama că îl pierdem. M-a marcat mult această tragedie… Tony era cel mai voinic elev din şcoală”, a spus profesorul Florin Ţîrle, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Vacanţe elevi: Câte o săptămână liberă în fiecare lună în anul şcolar 2023-2024. O zi liberă în plus în octombrie!

Echipajul medical sosit la faţa locului a început manevrele de resuscitare. Adolescentul a fost preluat de ambulanţa SMURD şi transportat către secţia UPU SMURD din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Potrivit presei locale, în localitatea Ban, ambulanţa s-a intersectat cu ambulanţa de terapie intensivă mobilă (TIM) de la Zalău, iar medicul de urgenţă de pe ambulanţa TIM a continuat manevrele de resuscitare, dar din păcate, totul a fost în zadar.

“Cu durere în suflet deplângem moartea neașteptată a tânărului Rad Sebastian Antonio, elev în clasa a XI-a, nivel profesional, a cărui inimă bună a încetat azi să mai bată. Un elev respectuos, un coleg minunat, un suflet de copil cald și blând care azi s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Suntem profund îndurerați de dispariția sa prematură”, a transmis conducerea şcolii.

Potrivit presei locale, la nici 10 ani Antonio şi-a pierdut mama, în timp ce o ţinea de mână. Cei doi mergeau pe jos spre casă, în satul Fizeş, iar la jumătatea distanţei, la capătul unei păduri, femeia s-a simţit rău, a căzut la pământ şi a murit.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. Continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

Amalia Năstase, nemulțumită de sistemul de învățământ românesc: „Profesorii îți spun că ești un imbecil, ești brânză bună în burduf de câine”
„La data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Nr. 6 Poliției Rurală Crasna – Postul de Poliție Sâg au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unei unități de învățământ din localitatea Sâg, unui elev i s-a făcut rău și a leșinat. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD. Din primele cercetări a reieșit că, în timpul pauzei dintre orele de curs, în curtea unității de învățământ, unui elev, în vârstă de 16 ani, din localitatea sălăjeană Fizeș, i s-ar fi făcut rău și ar fi căzut la sol, ajungând în stare de inconștiență. Minorul a fost preluat de echipajul medical, cu semne vitale, însă, în drum spre spital, acesta a decedat”, a spus Diana Bonţe, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj, pentru Sălajul Liber.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!