Cazul Dincă rămâne o enigmă. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Gheorghe Dincă are vrăjeală. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte”

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. În acest context, Tudorel Butoi a explicat mai multe aspecte cu privire la tiparul de criminal în care monstrul din Caracal se încadrează.
Alina Costache
28 iun. 2023, 08:39
Cazul Dincă rămâne o enigmă. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Gheorghe Dincă are vrăjeală. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte”
Cazul Dincă rămâne o enigmă. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Gheorghe Dincă are vrăjeală. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte”

Cazul lui Gheorghe Dincă ridică încă foarte multe semne de întrebare. Profesorul universitar doctor Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a pus în discuție acest subiect. După părerea acestuia criminalul din Caracal ar putea avea mai multe victime la activ. Specialistul crede că mai multe fete au fost ucise și băgate în dispozitivul de ardere al acestuia de-a lungul timpului.

Citește și: EXCLUSIV Culisele interviului. Roxana Ciucă dezvăluie cum a ajuns să-l intervieveze pe „Monstrul din Caracal”. Gesturile șocante făcute de Gheorghe Dincă

„Gheorghe Dincă are vrăjeală. După cum vedeți, se face scriitor. Este diferit față de Rîmaru, care nu a schimbat nicio vorbă cu victimele, căci era inhibat. Dincă a creat atmosferă. Este un prădător sexual. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte (tot fete ucise și băgate în dispozitivul lui de ardere)”, a declarat Tudorel Butoi la Marius Tucă Show.

Mai mult de atât, psihologul criminalist a afirmat că, în cazul Dincă, procurorii au găsit peste 32 de capse de blugi. Acesta susține că ele „sunt culese din cenușa, mizeria existente în dispozitivul de ardere. Să mi se spună și mie ai cui sunt nasturii. Cazul rămâne enigmatic (și cu supoziția că mai are fapte) câtă vreme capsele de blugi nu sunt repartizate pe eventualele victime. Nu am nicio explicație cum au apărut nasturii.”

Gheorghe Dincă condamnat la 30 de ani de închisoare

Curtea de Apel Craiova a hotărât, marți, în cazul Caracal, condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar a inculpatului Ştefan Risipiţeanu la 12 ani de închisoare, pentru viol.

Potrivit deciziei instanţei, Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondate apelurile formulate de părţile civile Măceşanu Tudoriţa Mariana şi Măceşanu Ion, împotriva sentinţei penale nr. 134 din data de 23.09.2022, pronunţate de către Tribunalul Olt în dosarul nr. 54/104/2020, şi a admis apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Direcţia Teritorială Olt şi părţile civile Mocanu (fost Melencu) Monica Georgeta, Iordache Stelian, Ciobanu (fostă Iordache) Cătălina Constanţa, Negroiu Roxana Ionelia împotriva aceleiaşi sentinţe.

„Desfiinţează în parte sentinţa penală nr. 134 din data de 23.09.2022, pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul nr. 54/104/2020 şi rejudecând: Descontopeşte pedeapsa principală rezultantă de 30 de ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi şi pedepsele accesorii aplicate inculpatului Dincă Gheorghe în pedepsele componente pe care le repune în individualitate. În baza art. 396 alin. 1 şi 2 C. proc. pen. condamnă inculpatul Dincă Gheorghe la pedeapsa de 30 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se menţionează în decizia Curţii de Apel Craiova.

Citește și: Se scumpesc ţigările. Cât va costa un pachet de Kent din 3 iulie

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ministrul Mediului: Exploatația de Gaze din Neptun Deep va Continua conform Planului În Pofida Protestelor Greenpeace
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!