Ce a auzit Dana Roba din gura călăului, Daniel Balaciu, la ultima înfățișare în sala de judecată: „Fetele sunt traumatizate”

Dana Roba s-a întâlnit joi, 27 iunie, în sala de judecată, cu Daniel Balaciu, fostul său soț, care aproape a ucis-o în urmă cu un an. Make-up artista a dezvăluit ce s-a întâmplat la proces.
Alina Costache
27 iun. 2024, 18:48
Ce a auzit Dana Roba din gura călăului, Daniel Balaciu, la ultima înfățișare în sala de judecată: „Fetele sunt traumatizate”
Dana Roba și Daniel Balaciu s-au reîntâlnit în sala de judecată

Dana Roba a fost victima unui episod cutremurător în urmă cu un an, din cauza soțului ei gelos. Vedeta a dezvăluit detalii din sala de judecată, acolo unde astăzi, 27 iunie, a avut loc un nou termen al procesului.

Joi, 27 iunie, vedeta s-a reîntâlnit cu fostul soț în sala de judecată. Aceasta a mărturisit ce acuzații i se aduc lui Daniel Balaciu, bărbatul care aproape a omorât-o după ce atacat-o cu ciocanul. Acesta este judecat acum pentru fapta gravă care a avut loc în urmă cu mai bine de un an.

Citește și: Cum arată Dana Roba fără strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț: „Nu-mi este rușine cu fața mea”

Se pare că Daniel Balaciu este gelos pentru că Dana Roba și-a refăcut viața în brațele altui bărbat. Acesta nu poate accepta ca altcineva să fie tată pentru cele două fiice pe care le are cu make-up artista. El invocă faptul că Beni, noul iubit al Danei Roba, ar fi venit adesea în casa lor, atunci când era era plecat.

„El e supărat că de ce aș fi zis eu că Beni, iubitul meu, este tatăl nou al fetelor noastre, și că el este tatăl vechi. Păi, n-am zis eu, așa a zis una dintre fete. Moare de ciudă că ele țin la Beni, că el i-a luat locul în sufletul fiicelor noastre. Întrebările din sala de judecată au fost legate de Beni, dacă amantul locuiește cu mine. Soțul meu consideră că, din cauza lui Beni, am băgat divorț.

M-a acuzat că-l aduceam în apartamentul familiei, când el nu era acasă. Însă, eu cu Beni nu ne mai văzusem de ani de zile, el m-a vizitat la spital când a aflat că am fost la un pas de moarte. Acum, Beni îmi duce fetele la școală, merge cu ele la locul de joacă, împreună și cu copiii lui, când eu sunt la muncă.

Și cum să aduc pe cineva în casă, când eu lucram și câte 15 ore, la salonul meu de machiaj? Iar când a fost întrebat dacă eu eram singura care aduceam bani în casă el a negat. Mai mult, m-a acuzat că făceam fraudă, bani murdari. Minte în continuare”, a dezvăluit Dana Roba, pentru Click!.

Dana Roba, acuzații grave la adresa lui Daniel Balaciu

Make-up artista a precizat că fiicele sale nu vor să mai audă de tatăl lor. Se pare că fetele au rupt orice legătură cu bărbatul care aproape a ucis-o pe cea care le-a dat viață. Ele nu ar accepta să vorbească cu tatăl lor nici la telefon.

Fetițele au fost martore la tragedia carea a avut loc în vara anului trecut. Mai mult, acestea au rămas cu traume din cauza incidentului, iar acum, mama lor luptă din răsputeri ca fiicele sale să se simtă cât mai bine.

„Fetele sunt traumatizate de faptul că soacra mea le obligă să vorbească cu tatăl lor la telefon. De Crăciun, una dintre ele a vorbit totuși cu el, dar a mințit-o că le aduce păpuși cu unicorn, apoi a început să spună lucruri urâte despre mine.

Refuză să îl vadă, mai ales că au fost martore la nenorocire, a avut loc și expertiza cu psihologii. Dar, să știți că, dacă mama lor e bine, și ele sunt bine. Eu tot ce câștig din machiaj e pentru ele, să se simtă bine, să nu le lipsească nimic”, a mai precizat Dana Roba, potrivit aceleași surse.

Citește și: Cererea care l-ar putea face pe Daniel Balaciu să iasă din închisoare. Dana Roba e terifiată. „Este ceva inadmisibil așa ceva”

La un an de la agresiunea brutală, Dana Roba se confruntă încă cu grave probleme de sănătate.

„Nu am nici gust și nici miros, am amețeli, pentru care acum iau tratament. Am stări de vomă, plus dureri de stomac, din cauza stresului. Sunt pregătită să mă operez în Turcia, pentru refacerea craniului zdrobit. de el cu ciocanul. Cam 10.000 de euro costă, am toți banii strânși pe cont, aștept să-i virez și să mă duc la operație, în toamnă”, a mai mărturisit make-up artista.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Greșeala banală pe care o fac mai toți românii care stau la bloc și au o mașină de spălat. Amenda este usturătoare
Capital.ro
Este lege pentru românii care stau la casă. Vecinul devine proprietar chiar la tine în curte
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Statul face concurență băncilor! Ce randament au în 2024 titlurile de stat
Adevarul
EXCLUSIV. Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale: „Nu mai pot fi spectator și să văd cum se duce țara-n cap“
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Situația în care permisul de conducere se reține pe loc. S-a schimbat legea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Dezvăluiri de impact în cazul celor trei tineri români care au murit în Italia. Ce a scos la iveală telefonul Patriziei Cormos, tânăra de 20 de ani prinsă de viitură
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Patru pescari din Sri Lanka au murit după ce au băut un lichid necunoscut găsit pe mare
MediaFlux
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?