Ce a făcut Daniel Balaciu imediat după ce a mutilat-o pe Dana Roba cu un ciocan. Declarațiile terifiante ale make-up artistului: „Mi-a furat 20.000 de euro. A spus că banii sunt făcuți din prostituție”

Dana Roba îl demască pe soțul ei, după ce acesta a mutilat-o cu un ciocan în propria casă. Vedeta are de gând să încheie orice socoteală cu Daniel Balaciu și cere să fie decăzut din drepturile părintești.
Alina Costache
03 iul. 2023, 09:18
Ce a făcut Daniel Balaciu imediat după ce a mutilat-o pe Dana Roba cu un ciocan. Declarațiile terifiante ale make-up artistului: „Mi-a furat 20.000 de euro. A spus că banii sunt făcuți din prostituție”
Dana Roba, declarații cutremurătoare despre Daniel Balaciu

Dana Roba și Daniel Balaciu nu mai formau un cuplu deja de câteva luni,dar locuiau încă în aceeași casă. În ziua de 4 iunie, make-up artista a fost bătută cu bestialitate de fostul soț, care a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap, în timp ce aceasta dormea.

Pentru această faptă, bărbatul riscă acum 12 ani de închisoare. Nici pentru Dana Roba, care s-a trezit din comă pe 13 iunie, lucrurile nu vor fi deloc ușoare. Vedeta a fist externată în urmă cu doar câteva zile, iar acum se află acasă, în faza de recuperare.

Pentru că nu mai poate munci, se bazează pe ajutorul părinților, dar și a omenilr cu suflet mare, care au ajutat-o cu bani. Însă, cel mai grav este că soțul ei i-ar fi furat 20.000 de euro, bani pe care i-a strâns de una singură, potrivit cancan.ro.

„Am un avocat foarte bun în Timișoara și am înaintat deja actele de divorț. Cu siguranță orice judecător va înțelege situația și mă va divorța. Doresc ca judecătorul respectiv să se gândească dacă aș fi fata lui și dacă ar păți ce am pățit eu, care ar fi cauza și motivele pentru care ar ajuta-o să divorțeze. Vreau să ajungă la închisoare, astfel merită să plătească.

A vrut să mă omoare. Nu cred că îl va băga cineva în seama dacă el nu va dori să divorțăm. Doresc ca divorțul să-mi fie acordat de la primul termen. Înainte cu două zile trebuia să divorțez pe cale amiabilă și vroiam să rămân pe numele lui. Acum, după ce această traumă, nici vorbă. Va fi cel mai greu din lume ca eu să fiu pe numele Roba, iar copiii pe numele lui”, a declarat Dana Roba, pentru sursa citată.

Citește și: Dana Roba, decizie importantă la doar câteva zile de la externare. Ce mesaje i-au transmis Anamaria Prodan și Magda Ciumac: „Te iubește Dumnezeu!”

Make-up artistul vrea ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești, considerând că este un om periculos care nu ar trebui să fie în preajma copiilor.

„Am cerut să am custodie totală. El este un om periculos și nu-l doresc în preajma fetelor mele. Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună. Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea. Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă.

El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap. Nu zic că nu sunt femei rele de gură, dar eu șapte ani și jumătate am muncit ca sclava. Nu am avut un prenatal, un concediu. Lucram până cu o zi înainte să nasc și mă duceam la muncă după zece zile de la naștere”, a mai spus ea.

Vedeta spune că, din păcate, în aceste momente nu mai poate munci, apelând la ajutorul părinților ei. Și, dacă faptul că aproape a omorât-o nu a fost de ajuns pentru Daniel Balaciu, acesta i-ar fi furat și cei 20.000 de euro pe care îi avea strânși pentru o mașină.

„Eu nu mai pot să lucrez acum și mă doare foarte tare. Cei care au văzut numărul meu de cont au trimis cât au putut, 100 de lei, 200 de lei. Le sunt recunoscătoare. Mă voi întreține cu ajutorul părinților. Dar cred că Dumnezeu mă va face repede bine.

Nu-mi mai simt nasul, dinții pe partea de sus nu-i mai simt, nu mai am miros… După ce mă voi opera, am convingerea că voi fi foarte bine. Înainte să pățesc asta, aveam strânși 20.000 de euro pentru mașină și 8.000 de euro pentru școala copiilor. Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care i-am strâns. Dar Dumnezeu mă va ajuta!”, a mai spus Dana Roba.

Citește și: Dana Roba și-a revăzut fiicele și a reușit să le ia acasă, după ce socrii s-au împotrivit. A fost nevoie de intervenția polițiștilor: „Bunicii au acceptat realitatea”

Întrebată despre părerea socrilor în această situație, Danei Roba i-a fost greu să vorbească.

„E o întrebare foarte complicată și nu vreau să răspund. Despre el… Satana! Diavol cu chip de om. L-a trimis pe pământ să mă omoare, dar nu a putut. Nu l-a putut învinge pe Dumnezeu, nu poate să facă diavolul ce vrea”, a spus vedeta.

Acum, Dana Roba doarme în living, fiindu-i teamă să mai intre în dormitorul în care aproape și-a găsit sfârșitul.

„Urmează să-l schimb când voi avea bănuții necesari. De altfel, vreau să schimb toată camera. L-am chemat pe fratele meu și a zugrăvit pentru că pereții erau plini de sânge. Vreau să fac o cameră nouă, să schimb culoarea, tot, tot.

În prezent dorm în living, am un apartament de 100 de metri pătrați, fetițele au camera lor. L-am achiziționat în urmă cu un an. M-a deranjat foarte tare că el a scris în declarația pe care procurorul l-a pus să o dea că banii sunt făcuți din prostituție. Că eu am fost o prostituată. Doamne, și cât am muncit!”, a mai spus Dana Roba, pentru sursa citată.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!