Ce a făcut Putin de ziua lui

Cațavencii au reconstituit oră cu oră ce a făcut Vladimir Putin de ziua sa de naștere. Iată cine și ce i-a urît președintelui: s-a trezit pe la ora șase dimineața într-o rezervație din Alaska unde învață niște pui de cocor să citească și o ursoaică să-i dea țîță puiului.
Romania TV
08 oct. 2012, 07:42
Ce a făcut Putin de ziua lui

La ora 6 și zece minute a ajuns deja la Kremlin. Zece miliardari ruși se roagă de el să nu stea pe scaun dacă e obosit, ci să se așeze pe ei. Putin le explică de ce ar fi inuman un astfel de gest din partea lui și, în drum spre birou, din greșeală, îi împușcă în ceafă pe cinci dintre ei.

Cîțiva președinți ai fostelor republici sovietice îi aduc cadouri. Dintre ei se remarcă Alexandr Lukasenko, președintele Belarusului care îi face cadou chiar Belarusul. Putin îl refuză politicos, spunînd că Belarus i-a adus și anul trecut.

Pe la ora 12 grațiază un jurnalist. Membrii familiei jurnalistului, care oricum așteptau în fața morgii de cîteva luni, îi mulțumesc cu lacrimi în ochi președintelui.

Primește telefon de la Obama. Obama îi spune: „Prietene, cadoul meu e că am pus scutul antirachetă în România. Știi bine că acolo nimic nu funcționează!

Primește telefon de la Băsescu. Putin îi spune că nu poate să stea de vorbă cu cineva care are nevoie de ajutor extern ca să înăbușe un rahat de puci.

Îl sună Victor Ponta. După ce Ponta îi urează ce a avut de urat, Putin îi spune: „Victore, nu te potolești! Să știi că am mai auzit mesajul ăsta, aproape identic, și de la altcineva!”

Pe la ora 17, își dă haina și cămașa jos, se lasă a bustul gol, își ia arcul și merge la Circul de stat din Moscova unde vînează cîțiva tigri.

Pe la ora 18 și dă pantalonii și chiloții jos și merge la femei. Din nefericire pentru ele, Vladimir uită să-și lase arcul la birou.

În Piața Roșie, un grup de protestatari în frunte cu Garry Kasparov îi urăsc și ei tot felul de chestii.

„Voce Rusiei” anunță că cinci miliardari și-au dat viața azi pentru președintele Putin în momentul în care alți cinci miliardari încercau să-l asasineze. Deși nemuritor, președintele Putin nu le-a dezvăluit acest lucru, tocmai ca să se omoare ca chiorii între ei. Așadar, cinci miliardari sînt dați în urmărire generală. Nu pentru că au omorît alți cinci miliardari, ci pentru că nu i-au cerut asta președintelui, care era de față, știrbindu-i astfel din autoritate.

E ora 22, la Kremlin începe petrecerea. Este adus un tort mare din care iese o stripteuză. Iar din stripteuză iese o stripteuză și mai mică. După jumătate de oră, timp în care a privit cum dintr-o stripteuză mică iese o stripteuză și mai mică, președintele Putin ține pe genunchi o stripteuză de 3 cm.

Ora 24. Primește o scrisoare de la Chuck Norris în care acesta, răspunzînd unei întrebări mai vechi puse de Vladimir, recunoaște că maică-sa, din cînd în cînd, mai întreabă de el.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Doliu în muzica românescă. A murit un mare interpret
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Marina Gavrilă, ucisă în doar 30 de secunde! Prima reacție a individului
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!