Ce a pățit Gabi Bădălău când a încercat să își vândă bolidul de lux. Iubitul Biancăi Drăgușanu și cumpărătorul s-au întâlnit, piteșteanul i-a plătit 50.000 de euro avans, urmând ca, în scurt timp, să achite restul, potrivit Cancan.ro.
Iubitul Biancăi Drăgușanu i-ar fi dat bolidul, pentru a-l testa și de aici au început problemele. Bărbatul a fost prins cu droguri în mașină, iar DIICOT a intrat pe fir. Acesta a fost dus la audieri, iar mașina de lux i-a fost sechestrată. În aceste condiții, afacerea a picat, iar Gabi Bădălău a vrut să-l ia înapoi, doar că trebuie restituie banii luați ca avans.
Problema este că afaceristul nu a dat nimic înapoi și asta pentru că nu ar mai avea banii. La rândul lui, piteșteanul i-ar fi cerut avansul, dar neoficial, pentru a nu-i pierde la DIICOT. Bădălău nu i-ar fi dat, iar cumpărătorul ar fi pus niște bărbați bine făcuți să îi recupereze banii, mai scrie sursa menționată mai sus. Nu se știe cum vor rezolva până la urmă cei doi problema.
Acesta este acuzat de fapte de corupție, pe lângă faptul că încă se află în plin scandal cu fosta parteneră de viață, Claudia Pătrășcanu.
Gabi Bădălău a primit o veste proastă! I s-a deschis un proces în care a cerut anularea unei sancțiuni contravenționale.
Procesul a fost deschis de Bădălău în urmă cu o săptămână și nu este primul de acest gen. Pe lângă dosarele în care a solicitat anularea amenzilor, Bădălău Jr. are și un proces penal, în care este acuzat de procurorii DNA că ar fi dat mită unui primar pentru un contract de rețea de alimentare cu apă.
„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de Combatere a Corupţiei au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a unui inculpat, administrator al unei societăți comerciale, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut, în esență, următoarea stare de fapt:
În contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată în fapt de inculpat), ce avea ca obiect „Înființare rețea de alimentare cu apă în satele …, comuna …, județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit bani, prin intermediar, primarului comunei respective, după care tot în luna noiembrie 2022, aceluiași edil, i-ar fi promis un procent de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.
În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Giurgiu, cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză”, preciza DNA, la momentul respectiv.