Ce a spus familia lui Cătălin Bordea despre infidelitatea Liviei, fosta soție a comediantului: „Nici nu pot să reproduc. O să le mulțumesc toată viața”

Cătălin Bordea a fost foarte afectat de despărțirea de Livia, fosta lui soție, despre care a aflat că l-a înșelat cu unul dintre bunii lui prieteni. Și familia comediantului a suferit mult când a aflat ce s-a întâmplat între ei.
Alina Costache
06 dec. 2023, 21:23
Ce a spus familia lui Cătălin Bordea despre infidelitatea Liviei, fosta soție a comediantului:

Cătălin Bordea a povestit cum a reacționat bunica lui când a aflat că divorțează de Livia. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de 10 ani, însă în cele din urmă totul s-a încheiat cu infidelitatea fostei partenere a comediantului.

Citește și Lili Sandu și Silviu Țolu vor să-și mărească familia. Actrița mai vrea un copil, la 44 de ani. „Nu sunt genul care să facă un copil și după 3 luni să-l las cu bona. Mă dedic, așa sunt eu creată”

Cătălin Bordea a evitat o perioadă să vorbească despre acest subiect, însă între timp a reușit să treacă peste și acum discută deschis despre ce i s-a întâmplat. Recent a dezvăluit ce reacție a avut bunica lui când a aflat totul.

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta. Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort… o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă`”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Bordea nu a mai vorbit deloc cu familia Liviei după despărțire

Bordea a mărturisit că nu a mai vorbit deloc cu părinții Liviei după despărțire. Comediantul a mai spus că a avut o relație foarte strânsă cu socrii săi și are doar cuvinte de laudă la adresa lor, în ciuda tuturor celor întâmplate.

Citește și Mihai Trăistariu nici nu vrea să audă de filmele făcute de Codin Maticiuc și Liviu Vârciu: „Sunt pe lista neagră, nu au valoare”. De ce refuză se le vizioneze

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate.

Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața.”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Pâinea pe care nu ar trebui să o cumperi niciodată. Dacă vezi asta pe etichetă, evită să o iei
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Lucrări de reparaţie la Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse: Restricţii de trafic pe parcursul a 730 de zile
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!