Ce au câștigat jurații de la „Imperiul Leilor” din participarea la emisiune. Toți cei opt antreprenori au refuzat banii oferiți de Pro TV

Felix Pătrășcanu, Cristina Bâtlan, Warga Enayati, Dragoș Petrescu, Răzvan Raț, Dan Șucu, Daniel Mischie și Mircea Căpățînă sunt cei opt jurați de la „Imperiul Leilor”, ediția din 2023. Proiectul a fost suspendat de Prot TV, dar povestea din spatele emisiunii este cel puțin interesantă.
Irina Dumitrescu
19 iun. 2024, 10:08
Ce au câștigat jurații de la

Jurații de la „Imperiul Leilor” au adus fiecare o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerilor lor în România. Înaintea de începerea filmărilor, Pro TV i-a invitat pe aceștia să-și negocieze contractele. Antreprenorii au refuzat remunerația oferită de Pro TV, dar au avut altă cerință.

Ce au câștigat jurații de la „Imperiul Leilor” din participarea la emisiune

Asta deoarece sumele oferite de Pro TV erau modeste în comparație cu veniturile lor. Fiecare ar fi primit puțin peste 10.000 de euro pe sezon. Așa că cei opt milionari au decis că pot câștiga altceva. Ei au preferat să profite de vizibilitatea emisiunii, care era difuzată în prime time.

Astfel, Pro TV s-a confruntat cu o solicitare neobișnuită din partea investitorilor: aceștia au cerut să-și poată promova pe post brandurile proprii. Această strategie s-a dovedit avantajoasă pentru ei, crescând credibilitatea și vizibilitatea afacerilor lor. Însă, emisiunea a oferit avantaje și participanților.

Conform surselor cancan.ro, multe dintre afacerile prezentate în emisiune erau deja de succes în momentul filmărilor. În special, afacerile din sectorul HORECA au beneficiat de o expunere considerabilă în prime time, ceea ce a dus la o creștere imediată a numărului de clienți și, implicit, a veniturilor.

Citeste si Sebastian Dobrincu, OUT de la Imperiul Leilor. Ce spune tânărul antreprenor: „Trebuie să îi întrebați pe cei de la Pro TV”

Cine sunt cei opt investitori din ultima ediție a Imperiului Leilor

Felix Pătrășcanu este președintele FAN Curier și co-fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR). De asemenea, face parte din conducerea Romanian Business Leaders și coordonează proiectul RePatriot.

Cristina Bâtlan, împreună cu fostul său soț, a început o afacere cu genți în 1995, inițial importând produse din alte țări. În câțiva ani, au reușit să deschidă propria fabrică. Astăzi, compania lor deține trei fabrici de încălțăminte și produse de marochinărie în România, și magazine atât naționale, cât și internaționale. Cristina Bâtlan este investitor în „Imperiul Leilor” din sezonul al doilea.

Wargha Enayati, medic cardiolog, este cunoscut pentru fondarea Rețelei private de sănătate Regina Maria. El deține, de asemenea, un complex pentru vârstnici, care include un spital de oncologie, un ambulatoriu, un centru rezidențial de lux și un centru de îngrijire medicală specializată pentru seniori.

Dragoș Petrescu a fondat lanțul City Grill Restaurants și este implicat în mai multe organizații de afaceri, inclusiv Coaliția pentru Dezvoltarea României și Romanian Business Leaders. De asemenea, este secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor și investitor în „Imperiul Leilor” din sezonul doi.

Citeste si Cum arăta Pescobar în 2021, când ‘cerșea’ bani la Imperiul Leilor. Dan Șucu l-a făcut praf: „Nu poți să ai 2 milioane de la mine pentru așa ceva”

Răzvan Raț, fost fotbalist român și fost căpitan al echipei naționale de fotbal, a jucat la clubul spaniol Rayo Vallecano din La Liga. Retras din fotbal în 2018, a intrat în afaceri, fondând o academie de fotbal și investind în sectorul imobiliar și tehnologic.

Dan Șucu, creatorul și proprietarul Mobexpert, a fondat afacerea în 1993. Din 2022, este noul acționar al clubului sportiv Rapid București, deținând 50% din acțiuni.

Daniel Mischie, economist de profesie, este CEO și co-fondator al grupului City Grill din 2004. Grupul este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din România, având o cifră de afaceri de peste 40 de milioane de euro și 1500 de angajați.

Mircea Căpățînă, antreprenor cu peste 14 ani de experiență, este co-fondator al unui software românesc de facturare și contabilitate. La sfârșitul anului 2022, s-a alăturat unei companii care se ocupă cu criptomonede.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană neagă acuzațiile de plagiat privind teza sa de doctorat
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?