Ce dietă ţine Sonia Argint. Prezentatoarea arată impecabil la 40 de ani: „Atunci când mă așez la masă”

Ce dietă ţine Sonia Argint. A devenit cunoscută în lumea media ca prezentatoare a emisiunii de limba germană de la TVR, dar şi a Festivalului Cerbul de Aur in 2004 si 2005. A cochetat cu moda la începuturi, însă a ales să-şi construiască o carieră în televiziune.
Alina Costache
18 iul. 2022, 09:52
Ce dietă ţine Sonia Argint. Prezentatoarea arată impecabil la 40 de ani:
Ce dietă ţine Sonia Argint

Ce dietă ţine Sonia Argint. Ajunsă la vârsta de 40 de ani, prezentatoarea se menţine într-o mare formă, având grijă de aspectul ei fizic. Chiar dacă în adolescenţă s-a confruntat cu kilogramele în plus, acum, arată foarte bine, însă cu ajutorul sportului şi a unei diete echilibrate.

Ce dietă ţine Sonia Argint

Pe pagina sa de Instagram, prezentatoarea TV are o comunitate numeroasă şi postează mereu informaţii utile, cum ar fi sugestii de alimentaţie, rețete sănătoase, dar promovează şi mişcarea fizică, în diverse feluri, cum ar fi drumeţiile, pilates, gimnastica şi multe altele.

Atunci când mă așez la masă, am grijă să mănânc foarte lent. Îmi și place să mănânc încet și senzația de sațietate ajunge mult mai repede la creier. Adică eu la o masă normală nu mai mănânc mai mult de un fel de mâncare, nu există să mănânc antreu și fel principal. Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc mai mult de două mese pe zi.

La mine durează infinit de mult până termin de mâncat. Nu știu cât, dar toată lumea din jurul meu este groaznic de plictisită, atunci când suntem la masă. Probabil că îmi ia o jumătate de oră să termin o porție”, a declarat prezentatoarea TV pentru Impact.ro.

Citeşte şi: Andreea Bălan, bulversată din cauza despărțirii de Tiberiu Argint: „E mai mereu tristă, a refuzat avansurile bărbaților”

Sonia Argint a divorțat după 18 ani de relație

Sonia Argint și Horațiu Ionescu au fost căsătoriți timp de 15 ani și au împreună doi băieți. Mariajul lor a luat sfârșit în urmă cu doi ani, din cauza „diferențelor de viziune”. Prezentatoarea TV a dezvăluit recent motivul pentru care drumurile lor s-au separat.

Unii dintre voi v-ați prins sau ați bănuit. Câțiva ați știut. Dar majoritatea aflați acum. După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. Acum aproape doi ani. Dar am ales să-mi trăiesc experiența în liniște pentru că o astfel de etapă trebuie ”rumegată” bine. Cel puțin la fel de bine precum decizia de a divorța. Dar ce se întâmplă după divorț? Să vă povestesc din experiența mea. 

În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia.  Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive. În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns.

Și poate că aș fi lăsat totul așa în intimitate dacă nu m-aș fi întâlnit în urmă cu câteva luni cu o amică, în fața căreia am simțit să mă destăinui. Evident că mirarea i-a fost mare, dar mai mare mi-a fost mie surprinderea când mi-a spus că își dorește să facă același lucru … de câțiva ani. Dar că nu are curajul. Și mi-am dat seama că experiența mea poate fi de real folos unor femei care ajung în punctul în care nu se mai regăsesc în viața lor.

Este un subiect extrem de delicat, pe care vă zic sincer că nu mi-e foarte ușor să-l abordez și am cumpănit o lungă vreme dacă să o fac sau nu. Pe de-o parte pentru că nu mă implică doar pe mine, pe de altă parte, pentru că nu-mi dau seama ce impact poate avea asupra vieții altora. Așa că va fi doar despre ceea ce eu am trăit, am experimentat, de ceea ce m-am lovit. Despre ce am simțit eu, cum am trecut prin tot ce înseamnă divorț și cum e acum după divorț”, a dezvăluit Sonia Argint pe blogul ei.

DailyBusiness
Este alertă națională de cutremur! Ați simțit seismul din această dimineață?
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci ca să scapi de gustul amar al castraveților. Secretul bucătarilor de top
Capital.ro
Anunțul Rusiei a înfricoșat toată planeta. Ar putea începe războiul fără precedent în istoria omenirii
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
SUMA cu care un salariat din România trebuie să contribuie la fondul de pensii ca să aibă o PENSIE decentă
Adevarul
Cel mai ciudat cătun părăsit din Munții Șureanu. Oamenilor le era teamă să mai rămână aici noaptea
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
Românii fug de aceste meserii bine plătite. Angajatorii sunt în haos
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Câți bani primește cel mai bine plătit pensionar din România, după recalculare. Clasamentul celor mai mici pensii din sistemul public, pe regiuni
Cancan.ro
Prima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh: „În familia noastră..”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A făcut infarct în noaptea de joi spre vineri. A fost o legendă
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
Virusul Marburg: Un Pericol cu Rată Mare de Mortalitate și Transmitere Limitată în România
MediaFlux
BANI MAI MULȚI pentru familii. Cine se încadrează
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ