Ce etnie are Zanni de la Survivor All Stars 2024. Mama lui l-a lăsat la orfelinat încă de la naștere: „A venit cam de cinci ori la mine. Eu nu știam cine este”

Zannidache Robert Edmond, cunoscut drept Zanni, a crescut la orfelinat, fără să cunoască prea multe detalii despre familia sa. Care ar fi originile Faimosului de la Survivor All Stars.
Alina Costache
14 feb. 2024, 13:33
Ce etnie are Zanni de la Survivor All Stars 2024. Mama lui l-a lăsat la orfelinat încă de la naștere: „A venit cam de cinci ori la mine. Eu nu știam cine este”
Ce etnie are Zanni de la Survivor All Stars

Zanni a devenit extrem de cunoscut după ce i-a scris un mesaj lui Alex Velea, iar artsitul la cooptat în trupa lui Golden Boy, de unde a pornit ascensiunea sa. O perioadă s-au înțeles foarte bine, dar acum nu-și mai vorbesc deloc.

Tânărul a avut o viață grea, fiind lăsat încă de la naștere la orfelinat, iar la origini ar fi de etnie grec. Și numele lui provine din această țară. Chiar dacă a întrebat-o pe mama sa mai multe detalii, ea nu a vrut să dezvăluie prea multe, ci doar că bunicii ar fi trăit în Grecia, iar apoi au emigrat în România.

Citește și: Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”

„Numele este grecesc, dar nu știu prea multe, care a fost grec, mama, tata, habar n-am. Mama a venit cam de cinci ori la mine. Prima oară când mă vizita eu nu știam cine este, atât de străine îmi erau cuvintele ‘familie’, ‘mamă’, ‘tată’. Mie la opt ani, când m-am dus la alt orfelinat, mi s-a explicat ce însemnă ‘mamă’.

Eu nu știam care e diferența dintre fată și băiat, chestiile astea mi s-au explicat foarte târziu, când am schimbat orfelinatul. Nu știam pe ce planetă mă aflu, nu știam că e ziua mea. La un moment dat mai venea cineva și îmi spunea ‘La mulți ani!’ și eu nu știam ce înseamnă, eram fix un animal, nu știam nimic despre mine, cine sunt eu, cum am apărut.

M-a vizitat mama de câteva ori și eu nu știam cine este femeia asta care mă vizitează, de ce stă lângă mine și nu stă lângă ceilalți. Nu știam ce se întâmplă”, povestea Zanni acum ceva timp.

Zanni: „Îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să-mi fie cald”

Amintirile artistului sunt foarte triste și tulburătoare. Viața grea l-a transformat într-un adevărat luptător, lucru pe care îl demonstrează acum la Survivor All Stars, după ce în trecut a câștigat sezonul 2 al competiției.

„Prima mea amintire e din Orfelinatul Sfânta Ecaterina, din București. Îmi aduc aminte că stăteam toți într-o cameră destul de mare, cu patul unul lângă altul. Îmi aduc aminte că îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să-mi fie cald, intenționat făceam pe mine.

Îmi aduc aminte că primeam foarte multe, veneau sponsori și veneau cu dulciuri, cadouri și erau furate de îngrijitoare. Tot ce primeam, nu ne bucuram de nimic, că le furau îngrijitoarele. Îmi aduc aminte vag cum arătau holurile, ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete. Aruncam cu ceva în ghete, să iasă șobolanii și după mă încălțam.

Făceam baie la comun, băieții cu fetele, ne spălau pe toți. Pe la șapte ani m-a adoptat un alt centru de copii, tot în București. Acolo s-a schimbat tot, condiții, relații cu oamenii, am început să îmi fac prieteni, să învăț chestii noi, doar că am început să le învăț prea târziu, de la șapte ani. 

Citește și: Care este motivul principal pentru care Zanni s-a întors la Survivor. Ce spune despre cearta cu Alex Velea. ”O familie n-am fost niciodată. L-am respectat enorm”

La organizația asta am stat până la 14 ani. La 14 ani te ducea într-un apartament și îți dădeau ei un buget și trebuia să te gospodărești singur, să gătești singur. Acolo aveai un tutore care te vizita la trei zile, să vadă că te ții de școală, că nu faci prostii. Cât timp erai în condițiile lor, te țineau acolo. Eu nu am mai fost în condițiile lor. Făceam școală, dar eram cam rebel și m-au dat afară pe la 17 – 18 ani”, a mai povestit Zanni, potrivit viva.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!