Ce etnie avea Sebastian Papaiani. Adevărul din spatele renegării fiului: „Nu mi-a putut ierta niciodată trădarea”

Sebastian Papaiani a fost unul dintre actorii care au câștigat inimile celor care îndrăgesc cinematografia. Deși a murit în urmă cu peste șapte ani, încă există detalii neștiute despre viața lui. .
Filip Stan
01 aug. 2024, 19:24
Ce etnie avea Sebastian Papaiani. Adevărul din spatele renegării fiului: „Nu mi-a putut ierta niciodată trădarea”
Ce etnie avea Sebastian Papaiani. Adevărul din spatele renegării fiului: „Nu mi-a putut ierta niciodată trădarea”

Sebastian Papaiani s-a numărat printre actorii care au cucerit inimile publicului românesc. Artistul s-a făcut remarcat prin umorul său inconfundabil și prin talentul său care nu a rămas neremarcat. Deși a decedat în urmă cu mai bine de 7 ani, acesta a lăsat în urma sa multe detalii neștiute, cum ar fi adevărata sa etnie sau dramele de familie.

Citește și: Cornel Palade, mai sincer ca oricând. Actorul a recunoscut că și-a înșelat soția: „Că am avut o aventură cu cineva nu înseamnă că mi-am trădat familia”

Ce etnie avea Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani s-a stins din viață în anul 2016, la vârsta de 80 de ani. Deși au trecut mulți ani de la moartea acestuia, cei care l-au îndrăgit încă mai au nelămuriri cu privire la etnia acestuia. Mulți cred că a fost român, însă actorul a avut, de fapt, rădăcini grecești. Copilăria și-a petrecut-o „într-o lume modestă, într-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de țigani, dar țigani cu care puteai să fii prieten”.

Maestrul a avut o poveste impresionantă de viață, marcată de suferință și drame legate de familie. Puțini știu că maestrul avea un fiu, din prima căsnicie, cu actrița Eugenia Giurgiu. Cea mai durere a artistului a fost legată de relația cu fiul său, care a fost mereu tensionată.

„Divorţul meu a durat ani buni. Avocatul Isac din Sibiu mi-a amânat definitivarea lui doar ca să mai trec pe la el. Mi-am dorit acest copil, de aceea am şi cerut la proces să crească cu mine. Iniţial şi-a dorit şi el acest lucru, dar începuse să aibă tot mai dese tentative de a fugi de acasă. Pleca după mama lui. Ajunsesem să cunoaştem toţi poliţiştii din Gara de Nord. La un moment dat a fugit de tot de-acasă. L-am căutat disperat. Plecase la Oradea, acolo unde mama lui ajunsese după ce părăsise teatrul din Petroşani”, povestea Sebastian Papaiani, potrivit divahair.ro.

Fiul actorului susține că tatăl său nu l-a putut ierta pentru trădare, urmând ca legătura lor să se rupă pentru mulți ani de zile. Cu toate acestea, cei doi s-au reîntâlnit în timpul stagiului militar al tânărului.

„Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică (n.r. porecla marelui actor) nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa, ca doi străini. Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu”, a declarat Sebastian Papaiani Jr.

Sebastian Papaiani Jr. are un fiu pe care nu l-a mai văzut de aproape 12 ani, întrucât locuiește în Germania alături de mama sa. Mai mult, nici regretatul actor nu și-a cunoscut vreodată nepotul, lucru pe care l-a regretat enorm înainte să se stingă din viață.

„Acum sunt singur, pentru că și fiul meu, tot Sebastian Papaiani, în vârstă de 28 de ani, este stabilit în Germania și nu l-am mai văzut de vreo 12 ani”, mai spunea fiul lui Sebastian Papaiani care, cumva, trăiește acum drama părintelui său.

„Poate am greșit amândoi sau poate nu. Dar eu nu mai pot spune nimic despre fiul meu. Am spus povestea asta în 11 înfățișări de proces. Nu mai pot”, mai povestea regretatul actor în urmă cu aproape 18 ani.

Citește și: Doliu uriaș în lumea filmului! Un mare actor a părăsit scena și a urcat printre stele: „Un gigant căruia îi port o stimă enormă”

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Regatul puțin cunoscut de la malurile Mării Negre. Nu multă lume îi știe povestea
Capital.ro
TAXA pe care șoferii sunt obligați să o plătească. Lovitură pentru românii până în 30 de ani
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
BEM APĂ OTRĂVITĂ! Lista localităților din România cu apă contaminată
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Surpriză pregătită de Google. Ce se întâmplă dacă tastezi acest cuvânt la căutare
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Yusuf Dikeç cucerește prima medalie olimpică la tir pentru Turcia cu o atitudine dezinvoltă
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?