Ce face Elena Udrea, la mai bine de un an de când se află în închisoare. Decizia luată de fostul ministru din spatele gratiilor. „Nu știu să vă spun dacă mai bine sau mai rău”

Elena Udrea se află după gratii de mai bine de un an, fiind închisă pentru luare de mită și abuz în serviciu.
Filip Stan
12 iul. 2023, 08:59
Ce face Elena Udrea, la mai bine de un an de când se află în închisoare. Decizia luată de fostul ministru din spatele gratiilor.

Elena Udrea, în vârstă de 49 de ani, se află în Penitenciarul de la Târgșor de mai bine de un an, dar luptă în continuare să-și dovedească nevinovăția în dosarul „Gala Bute”, în care este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. Avocatul său, Silvia Uscov, a spus că e foarte motivată să lupte să fie din nou în libertate pentru fiica ei.

Citește și Elena Udrea și Ioana Băsescu scapă de închisoare pe prescripție, Dan Andronic – achitat a doua oară

„E decisă să lupte în continuare, fiindcă nimic nu s-a schimbat! Când atingi în viață un prag de jos, nu-ți mai rămâne nimic altceva decât să te ridici. Mai ales atunci când ai și motivația necesară, așa cum este cazul Elenei Udrea”, a declarat Silvia Uscov pentru Playtech.ro.

Elena Udrea, hotărâtă să facă orice ca să fie pusă în libertate

Elena Udrea vrea, cu orice preț, să iasă din închisoare ca să fie împreună cu fiica ei, Eva Maria, care va împlini cinci ani în toamnă. Copila a fost crescută de tatăl ei, Adrian Alexandrov, și de bunici, în ultimii doi ani. După un an de detenție, Udrea a decis să fie puternică pentru fiica ei.

„Dacă nu avea fetița, datele problemei ar fi fost cu totul altele. Nu știu să vă spun dacă mai bine sau mai rău. Dar am auzit-o de mai multe ori pe Elena Udrea că de dragul copilului său va face tot ce este omenește și legal posibil ca să nu se lase învinsă. Nici de sistem, nici de viață, care poate deseori foarte dură. Pentru fetița sa e dispusă să lupte până la capăt!”, a adăugat Silvia Uscov.

Citește și Elena Udrea, în lacrimi în închisoare. Dezvăluiri triste făcute de Adrian Alexandrov: „E greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”

Elena Udrea a fost condamnată la închisoare în aprilie 2022 pentru acuzațiile din dosarul „Gala Bute”. După ce și-a aflat sentința, a încercat să fugă în Grecia, dar a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria, unde a stat închisă două luni. A încercat să-i convingă pe bulgari să o lase să stea în țara lor fiindcă condițiile din închisorile din România nu sunt deloc decente. Nu a fost primită acolo, ci s-a întors la Penitenciarul din Târgșor, acolo unde a mai fost închisă și în anul 2015, în același dosar.

„Mie îmi e foarte frică de insecte. Faptul că era plin de gândaci acolo era mai traumatizant decât faptul că nu aveam ușă la toaletă și oricând se putea deschide ușa de la cameră și să fii văzută la toaletă de cei care vizitau celulele”, spunea Elena în urmă cu câțiva ani despre condițiile din închisoare.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!