Ce film de Crăciun ți se potrivește în funcție de zodie. Nativii care vor plânge sau vor râde la poveștile de iarnă

Ce film de Crăciun ți se potrivește în funcție de zodie. Ne aflăm deja în ultima lună din toamnă, iar sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar oamenii încep ușor să intre în atmosfera Crăciunului. Și cum se poate altfel, dacă nu cu un film care să ne emoționeze până la lacrimi sau să ne facă să râdem cu gura până la urechi.
Alina Costache
06 nov. 2023, 12:52
Ce film de Crăciun ți se potrivește în funcție de zodie. Nativii care vor plânge sau vor râde la poveștile de iarnă
Ce film de Crăciun ți se potrivește în funcție de zodie

Ce film de Crăciun ți se potrivește în funcție de zodie. Nechama Muchnik, astrolog și cofondator al Planet, dezvăluie, pentru Bustle, ce film de sărbători te reprezintă cel mai bine în funcție de trăsăturile și personalitate ta.

Citește și: NOROC cu carul la final de 2023 pentru această zodie! Nativii vor jubila de fericire în noul an și vor avea parte de SUCCES uriaș

Ce film de Crăciun ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec- Little Women (2019)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecii sunt experți în a lua inițiativa și a-și croi propriul drum. Sunt plini de ambiție și pasiune pentru cei dragi, motiv pentru care povestea surorilor March care navighează prin adolescență în secolul al XIX-lea în „Little Women” rezonează atât de profund cu acest semn de foc. Vibrațiile de sărbătoare pot fi puțin mai subtile în acest caz, dar având în vedere că povestea se învârte în jurul „contrariatului suprem” Jo March, Muchnik crede că această poveste ar putea să se simtă „cu adevărat relevantă pentru un Berbec”.

Taur- Yule Log

Poate că acesta nu este un film tradițional de sărbători, dar Taurii sunt creaturi de confort și nimic nu este mai reconfortant decât flacăra familiară a unui buștean de Yule care arde în buclă ore în șir.

„Bușteanul de yule face ca locuința să se simtă confortabilă și te face să nu mai vrei să te ridici de pe canapea, exact ca semnul casnic al Taurului”, explică Muchnik.

Gemeni – Opt nopți nebune (2002)

Gemenii au un mare simț al umorului, ceea ce explică de ce semnul de aer gravitează de obicei în jurul unei comedii de vacanță, în special filmul lui Adam Sandler „Eight Crazy Nights”.

În acest film de Hanukkah, după ce Davey Stone este condamnat la muncă în folosul comunității, el începe să arbitreze o ligă de baschet pentru tineri alături de arbitrul său din copilărie, Whitey. În stilul adevărat al gemenilor, cei doi se trezesc cu destule probleme.

Rac- The Family Stone (2005)

The Family Stone are toate lucrurile preferate ale Racului și încă ceva. Pe lângă faptul că se bucură de dinamica familiei apropiate a familiei Stones, zodia îndrăgostită nu poate să nu idealizeze triunghiul amoros care se naște între Everett, Julie și Meredith. În plus, estetica confortabilă de casă de sărbători este chiar pe placul lor, iar semnul de apă nu poate rezista nici unui film lacrimogen.

Cu cea mai șefă figură maternă din toate timpurile (Diane Keaton), crearea unei unități familiale la fel de unite ca Stones nu poate fi făcută decât de un Rac„, spune Muchnik. Nu e de mirare că Racii se conectează atât de mult cu matriarhul

Leu- New Year’s Eve (2011)

Dacă ai văzut vreodată „New Year’s Eve”, știi că filmul are „Leu” scris peste tot. În plus, cine petrece mai tare decât un leu la Revelion?

„Cea mai extra, exagerată, plină de dramatism, o comedie romantică de sărbători, care se bazează pe strălucire și farmec și sclipici”, spune Muchnik. Desigur, distribuția de ansamblu formată din celebrități de primă mână precum Halle Berry, Zac Efron și Sarah Jessica Parker ajută la captarea atenției leului, dar „noaptea orbitoare plină de paiete” este cea care se adresează cel mai mult semnului de foc.

Fecioară- How The Grinch Stole Christmas! (1966)

Sărbătorile pot fi destul de stresante pentru Fecioare. Fiind un semn care prețuiește perfecțiunea, deseori pun presiune pe ei înșiși pentru a planifica o petrecere de neuitat sau pentru a găsi cele mai bune cadouri. Acest lucru tinde să absoarbă veselia de sărbători chiar din semnul de pământ și îi poate transforma în, ei bine, un Grinch.

Acestea fiind spuse, nici Fecioarele și nici Grinch nu sunt atât de duri pe cât par. Credeți sau nu, personalitățile lor aspre vin de fapt dintr-un loc al iubirii, ceea ce face ca personajul lui Dr. Seuss și fecioara „să nu se potrivească cu puterile iubirii”, potrivit lui Muchnik.

Balanță- Love, Actually (2003)

Unii oameni se uită la filmele de sărbători pentru complot, în timp ce alții vor doar să își vadă celebritățile preferate pe marele ecran. Da, Love, Actually este un film grozav, dar toată lumea știe că cea mai mare atracție a filmului este distribuția „fierbinte și cochetă”, care îi include pe Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson și Keira Knightley. Și dacă există un semn care apreciază estetica, acela este Balanța.

Potrivit lui Muchnik, liniile de complot întrepătrunse ale filmului se simt foarte asemănătoare și cu viața personală a semnului de aer. La urma urmei, este unul dintre cele mai sociabile plasamente din zodiac, ceea ce înseamnă că poți conta întotdeauna pe o Balanță care își va face apariția la un eveniment.

Scorpion- The Nightmare Before Christmas (1993)

Scorpionii ar sărbători sezonul înfricoșător tot anul dacă ar putea, așa că este potrivit ca filmul festiv ales de ei să fie unul care le amintește de adevărata lor sărbătoare preferată, Halloween.

Între o răpire nepotrivită a lui Moș Crăciun care aproape că distruge sezonul și dulcea poveste de dragoste dintre Jack și Sally, The Nightmare Before Christmas împărtășește același întuneric și intensitate ca și scorpionul misterios, păstrându-și în același timp centrul emoțional – un mare avantaj pentru un semn de apă sensibil în secret precum Scorpionul.

Săgetător- The Holiday (2006)

Fiind un semn care este întotdeauna dispus la o aventură, Săgetătorii ar sări pe oportunitatea de a schimba casa cu un străin într-o țară străină, așa cum fac personajele lui Cameron Diaz și Kate Winslet în „The Holiday”. Și pentru că semnul de foc are un asemenea talent de a-și face prieteni în orașe noi, probabil că ar ajunge să aibă și o aventură romantică similară cu un localnic.

Capricorn- A Christmas Carol (1938)

Fiind un semn extrem de condus de obiectivele financiare și de carieră, Capricornii tind să piardă din vedere lucrurile importante din viață și adesea se luptă să formeze legături emoționale cu alte persoane.

Comportamentul egoist al lui Scrooge îi aduce mai multe vizite înfricoșătoare din partea fantomelor Crăciunului trecut, prezent și care urmează să vină, iar acesta învață că viața înseamnă mai mult decât munca și banii – o lecție de care ar putea beneficia și Capricornii, spune Muchnik.

Vărsător- The Polar Express (2004)

Căutând să își găsească locul în societate, Vărsătorii neînțeleși se găsesc adesea „călătorind în afara normelor” pentru a afla mai multe despre lume și locul lor în ea. Potrivit lui Muchnik, probabil că așa au ajuns Hero Boy și colegii săi de călătorie din Polar Express în capriciosul vagon de tren și, în adevărata manieră Aqua, probabil că au făcut și câteva descoperiri serioase despre ei înșiși pe parcurs.

Pești – Elf (2003)

Nu trebuie să te întâlnești cu Buddy Elful pe străzile din New York pentru a ști că el emană o energie majoră a Peștilor. Nu numai că este la fel de deluros ca semnul de apă (să nu uităm că s-a comportat ca unul dintre spiridușii lui Moș Crăciun în public), dar are același spirit creativ și aceeași dispoziție emoțională ca și ultimul semn zodiacal, spune Muchnik.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Remarca șocantă a lui Donald Trump despre strănepotul său cu dizabilități dezvăluită în noua carte a nepotului său
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!