Ce flori să oferi, în funcție de zodie. Există o plantă specială pentru fiecare nativ al zodiacului

Tu știi că fiecare zodie are o floare care îi aparține? Ei bine, dacă vrei să faci un cadou frumos și să cumperi o atenție frumos mirositoare, trebuie să știi și ce flori i se potrivește fiecărui nativ! Vezi în rândurile următoare.
Filip Stan
19 aug. 2024, 14:24
Ce flori să oferi, în funcție de zodie. Există o plantă specială pentru fiecare nativ al zodiacului

Tu știi că fiecare zodie are o floare care îi aparține? Ei bine, dacă vrei să faci un cadou frumos și să cumperi o atenție frumos mirositoare, trebuie să știi și ce flori i se potrivește fiecărui nativ! Vezi în rândurile următoare.

Florile care se potrivesc fiecărui nativ

Berbec

Persoanele născute sub acest semn se remarca printr-o fire energica și impunatoare.

Florile care exprimă aceste caracteristici sunt cele în culori explozive, cum ar fi portocaliul, sau cele care poartă un parfum foarte aromat, precum crinii, bujorii, margaretele, violetele, lalelele sau crizantemele.

Te-ar putea interesa și Horoscop 19 august 2024. Prima Super Lună plină a anului. Ce FOC aprinde în noi Luna plină a sturionului în zodia Vărsătorului

Taur

Persoanele care s-au născut sub semnul Taurului sunt firi extrovertite și romantice. Cele mai indicate flori în funcție de zodiile de pământ sunt în general macul, trandafirul și orhideea.

Gemeni

Gemenii sunt oameni sociabili, veseli, joviali si care sunt atrași de parfumurile puternice, asemenea Berbecilor. Gemenii sunt personalități duale. Acestor nativi, cel mai bine li se potrivesc buchetele cu trandafiri colorați sau flori de câmp, lavandă, azalee, crizanteme, orhidee sau liliac, conform Californiaflowers.com.

Rac

Racii sunt sensibilii zodiacului. Trandafirii, bujorii, magnoliile, crinii sau buchetele mixte cu flori în care predomină culoarea roșie sunt, cu siguranță, cadoul care merge direct la inima nativului Rac.

Leu

Asemenea personalității lor puternice, florile pe care le prefera Leii sunt soiuri impunătoare, în culori optimiste, explozive și luminoase, precum floarea-soarelui, bujorii sau trandafirii.

Fecioară

Fecioarele sunt firi meticuloase, analitice, gânditoare, cu atenție la detalii, perfecționiste, dar pașnice și iubitoare de liniște si calm. Lavanda, violetele, trandafirii, crizantemele, în general, sunt florile ce li se potrivesc acestor nativi.

Balanță

Balanțele sunt firi romantice, asemenea Racilor. Balanțele preferă sa primească flori mici, în nuanțe calde, buchete mixte cu flori de câmp, trandafiri, crini, margarete sau hortensii.

Scorpion

In materie de flori, femeile Scorpion iubesc florile in culori aprinse de rosu, portocaliu sau violet. Bujorii, anemonele si trandafirii ocupă topul florilor pe care se așteaptă oricând să le primească. Ca planta crescuta in ghiveci, Scorpionul ar alege cu siguranță cactusul.

Săgetător

In general, Săgetătorii cauta florile de primăvara sau alte tipuri precum narcise, iris, ori lalele.

Capricorn

Femeile Capricorn așteaptă indiferent de ocazie să fie surprinse cu buchete de flori sau flori în cutie in care predomina nuanțele de alb si roșu. Alte opțiuni mai sunt panseluțele, magnoliile, garoafele sau cameliile.

Vărsător

Pe femeile Vărsător le încântă aranjamentele florale cu flori mai puțin întâlnite (de exemplu, gladiolele). Floarea lor preferata este orhideea.

Pești

Te-ar putea interesa și Horoscop Neti Sandu 19 august 2024. Intră bonusurile, nu sunt bani puțini. Vibrația zilei este 1!

Femeile născute în zodia Pești prefera în general irișii, lotușii, orhideele sau florile de liliac. Nuferii, proteea sau alte flori care cresc prin preajma apelor sunt, de asemenea, demne de luat în calcul.

Spynews
Calendar Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă. Data la care se vor afișa primele rezultate
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Stațiunea din România în care prețurile sunt cât se poate de omenești. O ciorbă costă 19 lei, iar berea 7 lei. Turiștii au luat-o cu asalt și au uitat de Mamaia sau Vama Veche
Capital.ro
Ungurii se înclină în fața României. Aplauze de la vecini: Să-și amintească toți
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. Vila are o priveliște superbă, AVEM imaginile SECRETE
DailyBusiness
START înscrierilor la „Rabla Plus”! Tot ce trebuie să știi
Adevarul
De ce și-au pierdut românii încrederea în medici. „O cultură a non-comunicării și o atitudine grețoasă”
Spynews
Cât de schimbat este Philipp Plein de când Andreea Sasu l-a făcut tată. Este prima dată când face asta public cu unul dintre copii / FOTO
Spynews
Puya, show incendiar în deschiderea concertului lui 50 Cent din București. Publicul a cântat alături de el | VIDEO
Evz.ro
Alain Delon, actorul rebel care s-a împrietenit cu mafioți și a creat roluri magistrale
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Aventurile lui Nicușor în vacanța mare. IMAGINI DEMENȚIALE cu Șeful Bucureștiului: s-a băgat în colăcel și a făcut pluta cumințel
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?
Capital.ro
1.400 de lei în plus la pensie, începând din septembrie. Casa de Pensii a aprobat plățile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca a divorțat de fostul internațional Răzvan Cociș și s-a cuplat, în SUA, cu portarul care a apărat în 233 de meciuri pentru Borussia Dortmund!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Activiști ecologiști blochează portul Amsterdam, împiedicând acostarea unei nave de croazieră
MediaFlux
GREEN TALKS. Interviu cu Gemma Webb, CEO și președinte al RetuRO-SGR. România, un model de succes în reciclare sau cum sustenabilitatea devine realitate VIDEO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...