Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea! Rania are 15 ani și seamănă leit cu tatăl ei

Prințul Cristea este un tată extrem de mândru și are și de ce. Rania, fiica sa pe care o are împreună cu Denisa Nechifor, s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă, iar fostul fotbalist nu o scapă din ochi de teama să nu îi fure cineva prințesa.
Mircea Filipescu
14 mart. 2024, 20:45
Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea! Rania are 15 ani și seamănă leit cu tatăl ei

Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea! La cei 15 ani ai săi, fiica prințului Cristea a întors toate capetele la petrecerea aniversară a mamei sale, Denisa Nechifor care de curând a împlinit 40 de ani.

Citește și Denisa Nechifor și Adrian Cristea, tatăl fiicei sale, din nou împreună: „Viața este minunată. Te împlinești ca femeie din multe puncte de vedere”

Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea!

Deși a fost crescută de mama sa, Rania este extrem de apropiată de tatăl său, iar pentru vârsta ei este extrem de matură și învață foarte bine la școală.

”Rania are 15 ani și jumătate, nu știu este absolut incredibilă. Cel mai frumos dar pe care l-am primit de ziua mea au fost telefoanele prietenilor mei, de a doua zi după petrecere.

Ei nu o mai văzuseră pe Rania de ceva timp și m-au sunat să mă felicite pentru modul în care este Rania, modul în care-și exprimă dragostea față de părinți, pentru modul în care arătă.

Este o fată finuță, o fată absolut normală, care nu-mi pune absolut nici o problemă. A intrat la liceul la care și-a dorit.

Este în clasa a IX-a la Liceul Caragiale. A avut anul trecut examen, a intrat cu bursă de merit, a terminat cu nota 9,50. A făcut și gimnaziul tot acolo.

Acum adolescența la copii începe mai devreme, pe la 12-13 ani. O să vedem și după 16 ani ce va fi, dar nu am mari emoții cu ea. E un copil liniștit, cred că Dumnezeu le așează așa cum trebuie”, a declarat Denisa Nechifor, potrivit Click!.

Denisa Nechifor a dezvăluit că este extrem de mândră de fiica ei și de maturitatea de care ea dă dovadă.

„Deocamdată, nu avem niciun fel de problemă cu ea, din acelea de adolescenți. Probabil datorită faptului că am crescut-o singură, ea are un nivel de maturitate și o responsabilitate un pic diferită față de alți copii, pentru că a trebuit să facă singură multe lucruri atunci când eu nu eram lângă ea acasă, cât eram la serviciu.

Este adorabilă, își iubește familia enorm și este foarte atașată, și de mine și de tatăl ei. Și la petrecerea mea, a știut să țină legătura cu toată lumea, să vorbească frumos, să pună oamenii în relație unii cu ceilalți.

Noi două am fost plecate și la Untold, la Dubai, împreună. Și acolo m-a surprins pentru că dă dovadă de foarte multă adaptabilitate și înțelepciune pentru vârsta ei, deși este încă un copil”, a mai spus Denisa Nechifor.

Mai mult, Denisa Nechifor a recunoscut că este o mamă exigentă și i-a impus fiicei sale foarte multe restricții.

„Nu are iubit, nici nu avut până acum. Nu iese din casă după ora 22, nu are voie, decât atunci când plecăm noi undeva o mai iau cu mine.

Dar este o fată cuminte, nu mi-a cerut niciodată imposibilul! Ea este pasionată de fashion și de tot ce este frumos, ca și mine. La școală nici atât, nu avem niciun fel de problemă cu ea”, a adăugat Denisa Nechifor, pentru Click!

De ce nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Cristea?
Fotbalistul Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând Rania, acum în vârstă de 15 ani.

Cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a dezvăluit, însă, pentru Click! că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor.

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, a conchis fosta iubită a prințului Cristea.

Citește și Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare la podcast-ul Anamariei Prodan. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor VIDEO

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cartierul rău famat din București care a fost șters de pe fața pământului de comuniști. Multă lume trece acum prin acea zonă fără să aibă habar ce se petrecea acolo pe vremuri
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Proletarul Ceaușescu venea, de fapt, dintr-o familie de „chiaburi”
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Jaqueline Cristian în Turul Doi la Turneul Olimpic de Tenis de la Paris
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!