Ce împiedică fiecare zodie să-şi găsească iubirea vieţii. Capricornul este prea serios, Berbecul se plictiseşte prea repede

Astrologii susțin că fiecare semn zodiacal are „acel ceva” în el care îl împiedică să-și găsească sufletul pereche.
Daniel Spătaru
08 feb. 2022, 12:58
Ce împiedică fiecare zodie să-şi găsească iubirea vieţii. Capricornul este prea serios, Berbecul se plictiseşte prea repede

Fiecare zodie are acea trăsătură negativă care este caracteristică doar pentru ea și care îi creează întotdeauna o problemă sau afectează grav comunicarea cu alte persoane și în special cu potențialii parteneri.

Berbec

Berbecul știe ce vrea. Știe adesea ce calități caută la o altă persoană pentru a dezvolta o relație de durată, dar de multe ori ajunge să fie cu un partener căruia îi frânge rapid inima. Poate deveni fascinat de o persoană, dar o abandonează rapid, plictisindu-se repede.

Taur

Taurul și-a creat în cap imaginea relației perfecte și ideale pe care și-o dorește. Când lucrurile nu merg conform planului sau sunt sub aşteptările sale, Taurul va părăsi hotărât relația.

Gemeni

Gemenii sunt foarte spontani, dar totuși întâmpină probleme atunci când vine timpul să-și exprime emoțiile cele mai profunde și adevărate. Gemenilor le este frică să se deschidă către alți oameni și exact acesta este lucrul dn cauza căruia nu și-au întâlnit încă sufletul pereche.

Rac

Foarte vulnerabili și iubitori, Racii au și un obicei prost. Ei au probleme în a alege persoana care li se potriveşte şi ajung adesea în relaţie cu o persoană care este o alegere complet greșită pentru ei. Mai mult, atunci când trebuie să pună capăt acelei relații ei nu suportă prea bine despărțirea.

Leu

Leul întreţine o relație prin controlul asupra partenerului. Dacă se întâmplă ca în relația respectivă să nu poată controla direcția, atunci va abandona acea relaţie. De multe ori Leii au dificultăți în a accepta faptul că nu pot controla fiecare detaliu al relației lor cu partenerul lor.

Fecioară

Fecioarele, întotdeauna, ca în toate celelalte aspecte ale vieții, caută perfecțiunea atunci când vine vorba de o relație de dragoste. Din păcate, ele tind să uite că persoana perfectă nu există cu adevărat. Ar trebui să-și reducă așteptările și standardele, precum și să ofere o oportunitate pentru o persoană care nu îndeplineşte toate criteriile de pe lista lor.

Citeşte şi Horoscop Minerva. Unele secrete pot frânge inimi. Ce se întâmplă în casa Banilor şi a Sănătăţii

Balanţa

Balanţele sunt independente, nu le place sa depindă de nimeni şi le place să facă ce vor. Din această cauză, adesea pare că nu sunt interesate de persoana de lângă ele. Amintește-i partenerului tău că, în ciuda naturii tale independente și aventuroase, încă ai nevoie de tandrețe și iubire și că uneori ai nevoie de timp doar pentru tine.

Scorpion

Pozând adesea rigid și sever, Scorpionii își arată defectele încă din primele etape ale unei relații. De obicei, îşi supraîncarcă potențialul partener cu emoțiile sale intense.

Săgetător

Săgetătorilor le place să joace un fel de joc cu un potențial partener. Vor să vadă dacă acea persoană îi urmăreşte literalmente. Când o persoană s-a sătura să „alerge” după el, Săgetătorul devine atunci interesat de ea, ceea ce este foarte confuz pentru cealaltă parte.

Citeşte şi Horoscop Pavel Globa: Cele cinci zodii peste care dă norocul în primăvara anului 2022

Capricorn 

Deoarece Capricornii sunt considerați serioși, oamenii rar pot vedea latura lor jucăușă. Nu le place să cunoască oameni noi și rareori se deschid către cineva. Acestea sunt defectele care îi împiedică să-și găsească sufletul pereche.

Vărsător

Vărsătorul vede un fel de siguranță în a fi separat emoțional de tot. Din păcate, din această cauză ratează experiențe incredibile pe care o relație de dragoste le poate oferi.

Peşti

Peștii au propria lor viziune când vine vorba de un partener emoțional. Sunt concentrați pe o anumită idee și sunt adesea foarte încântați să găsească persoana perfectă, motiv pentru care ajung adesea cu cineva care nu li se potrivește deloc. Prea mult efort pentru a găsi partenerul perfect nu se termină întotdeauna bine pentru ei.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!