Ce karma ai în funcţie de anul naşterii. Descoperă-ţi trăsăturile de caracter, predispoziția la anumite probleme de sănătate și comportamentul în relațiile amoroase

Karma reprezintă doctrina despre reîncarnarea umană. Înţelepţii tibetani cred că sufletul unui om se poate reîncarna într-un corp uman de nouă ori. Tot ei spun că, în fiecare viaţă, omul este supus mai multor încercări karmice, care au loc în diferite sectoare de viaţă: iubire, sănătate, muncă.
Alina Costache
31 oct. 2021, 07:50
Ce karma ai în funcţie de anul naşterii. Descoperă-ţi trăsăturile de caracter, predispoziția la anumite probleme de sănătate și comportamentul în relațiile amoroase

Karma în funcţie de anul naşterii. Astfel de cumpene apar în vieţile oamenilor obligatoriu, indiferent de comportamentul pe care aceştia l-au avut în vieţile anterioare.

Budiștii spun că Mewa este caracteristica unei reîncarnări a omului. Cifra Mewa indică de câte ori ai fost în viață și câte vieți ți-au mai rămas. Descoperă, în tabelul de mai jos, ce cifră Mewa îi corespunde anului tău de naştere și află trăsăturile tale de caracter, predispoziția la anumite probleme de sănătate și comportamentul tău în relațiile amoroase.

karma în funcţie de anul naşterii

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 1

Cel mai probabil, eşti o persoană destul de anxioasă, în general pesimistă şi aproape tot timpul copleşită de griji. Cei din jur te percep deschisă şi prietenoasă, dar, de fapt, copilul tău interior este unul încăpăţânat. Eşti genul de om care se adaptează relativ uşor situaţiilor, dar rareori încerci să schimbi ceva sau să ieşi din zona de confort.

Nu ești o fire romantică, eşti destul de posesivă cu partenerii de cuplu şi ai o nevoie uriaşă de iubire.

Eşti predispus la dependenţe, mai cu seamă la cea de alcool sau de droguri, dar şi la depresie. Poţi suferi de afecţiuni ale rinichilor, vezicii urinare, uterului, organelor genitale. Şi nici imunitatea ta nu este una optimă.

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 2

Eşti o fire prietenoasă, capabilă să se facă uşor plăcută de cei din jur. Ești ambițios, dar nu-ţi place să iei iniţiativa, nu-ţi place să fii lider, dar lucrezi de minune în echipă şi eşti foarte atent la detalii. Perioada cea mai norocoasă din viața ta este cuprinsă între 45-47 de ani.

De-a lungul vieţii, rişti să te confrunţi cu probleme cu spatele, cu afecţiuni dermatologice, intestinale și ale sângelui.

În dragoste, ești foarte atent la nevoile partenerului şi eşti tentat să-l copleşeşti cu afecţiune. Te laşi conduci mai mult de sentimente decât de raţiune.

Eşti predispus la dependenţa de jocuri de noroc. Mare atenţie, căci urmările acestei dependenţe pot fi chiar dramatice, de la pierderi mari de bani până la suicid sau închisoare.

Citeste si Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 3

Persoanele născute cu Mewa 3 se maturizează repede, sunt independente, temerare şi reuşesc mereu să se focuseze pe lucrurile pozitive. Acestea ar putea avea, însă, de pierdut în viaţă pentru că sunt încăpăţânate şi nerăbdătoare

Cel mai bine se vor descurca în viaţă în perioada cuprinsă între 34 și 38 de ani.

Cei cu Mewa 3 sunt predispuşi mai degrabă la boli psihice şi tulburări nervoase decât la boli fizice.

În dragoste, aceste persoane sunt directe, impulsive, trăsături care pot dăuna relaţiei de cuplu. Puţină diplomaţie şi gestionarea emoţiilor negative ar ajuta, cu siguranţă, la bunul mers al relaţiei.

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 4

Ești o persoană pozitivă, sensibilă şi foarte empatică. Totuşi, temerile şi lipsa voinţei te împiedică, adesea, să te manifeşti. Te temi, în principal, că cei din jur ar putea profita de bunătatea ta şi tocmai de aceea ai tendinţa să ridici ziduri înalte în jurul tău. Adesea, succesele tale vor fi spre lauda altora.

Pe planul sănătăţii, eşti predispus la infecții. Sistemul respirator și intestinul sunt vulnerabile, iar imunitatea este uşor de perturbat. Femeile cu o astfel de karma au deseori probleme cu organele reproductive.

Ai un aspect fizic plăcut, stârneşti cu uşurinţă interesul sexului opus, cu toate astea, eşti predispus la relaţii de scurtă durată.

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 5

Dacă te-ai născut cu Mewa 5, ești omul extremelor: foarte bun sau foarte rău, poţi fi foarte corect, dar şi foarte corupt, poţi fi și ambițios și în egală măsură leneș. Ai un instinct de autoconservare foarte bine dezvoltat, de aceea unii te pot considera egoist. De asemenea, ai un foarte bun autocontrol.

Perioada cea mai grea din viață survine în jurul vârstei de 42 de ani. Organismul tău este puternic la infecții, dar totuși ești predispus la tumori, hipertensiune, probleme cu intestinul și sângele.

În relaţiile de cuplu, ai tendinţa să fii dominator. Ai foarte mare nevoie de iubire.

Îți plac jocurile de noroc, de accea rişti să cazi în capcana lor şi să pierzi totul.

Citeste si HOROSCOP NOIEMBRIE 2021. Ele sunt cele mai norocoase zodii ale lunii!

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 6

Dacă te-ai născut cu Mewa 6, eşti posesorul unei intuiţii excelente. Eşti născut pentru a fi lider, îţi fixezi ţeluri înalte şi priveşti plin de încredere spre ele, astfel încât reuşeşti aproape întotdeauna să le atingi. Dar sunt şi situaţii în care eşuezi, iar eşecurile nu ştii să le gestionezi şi te afectează peste măsură.

Ai tendinţa să munceşti fără măsură, astfel încât te epuizezi rapid. Eşti predispus la căderi nervoase și la migrene, la afecţiuni pulmonare, cardiace sau ale oaselor.

Vârsta la care poţi avea cele mai multe succese în viaţă este 40 de ani.

În relația de cuplu, eşti dominator, dar nu îţi displace deloc nici să fii dominat. Banii trag uşor la tine, dar pe cât de uşor îi câştigi, tot pe atât de uşor îi cheltuieşti.

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 7

Aceste persoane sunt mereu optimiste şi le place să fie în centrul atenţiei. Când nu primesc suficientă atenţie, se supără. Au tedinţe manipulatoare. Sunt meticuloase, însă nu suficient de ambiţioase. Renunţă uşor dacă eşuează.

Viața lor se stabilizează după 40 de ani. Începând cu această vârstă, în viaţa lor vor apărea lucruri care îi vor face pe deplin fericiţi.

Sunt atrăgători, senzuali şi sensibili, cucerind cu mare uşurinţă persoanele de sex opus.

Din punct de vedere al sănătăţii, aceste persoane riscă să se confrunte cu probleme legate de organele reproductive, sistemul nervos, rinichi și stomac.

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 8

Dacă eşti născut cu Mewa 8, eşti o persoană încăpățânată, greu de convins în anumite privințe, rigidă. Adesea, nu respecţi opinia celor din jur şi încerci să le-o impui pe a ta. Ai o stimă de sine foarte ridicată şi nu crezi că este posibil să faci şi tu greşeli.

Din punct de vedere al sănătății, te-ai putea confrunta cu probleme precum: ateroscleroza, ipohondria sau afecțiuni ale sistemului nervos.

Obții succes destul de devreme, dar ești prea dependent de bani. Cu toate astea, când vine vorba de muncă, alegi stabilitatea și siguranța în locul câştigurilor uriaşe.

Karma în funcţie de anul naşterii. Mewa 9

Ești o persoană foarte sensibilă, delicată şi mai ales autentică. Nu te sfieşti să plângi zgomotos sau să râzi din suflet atunci când situaţia o impune. Te laşi, adesea, condus de impulsuri, nu-ți place să aștepți, deseori îi critici pe alții. Ai așteptări prea mari de la cei din jur, ca şi de la tine, de altfel.

Deşi, prin felul tău de a fi, reuşeşti să îi cucereşti destul de uşor pe cei din jur şi să îţi faci o grămadă de prieteni, spiritul tău critic şi rigiditatea ta îi îndepărtează destul de repede pe aceştia.

Nu reuşeşti să ai relaţii de lungă durată, tocmai pentru că ai aşteptări uriaşe de la potenţialii parteneri. Cea mai reușită perioadă a vieții este vârsta medie, 40-45 de ani, după care nivelul tău de bunăstare psiho-emoţională, fizică dar şi materială scade.

Ești predispus la afecţiuni ale inimii, ochilor, nervilor.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'