Ce lucruri nu ar trebui să păstrezi în casă. Aduc ghinion și distrug sporul casei

Indiferent dacă crezi sau nu în superstiții, este bine să știi ce să nu păstrezi în casă prea mult timp. Să le ai prin preajma ta înseamnă ghinion și lipsă de prosperitate.
Filip Stan
27 mart. 2024, 16:52
Ce lucruri nu ar trebui să păstrezi în casă. Aduc ghinion și distrug sporul casei
Ce lucruri nu ar trebui să păstrezi în casă. Aduc ghinion și distrug sporul casei

Fie că este vorba de o oglindă spartă, o pisică neagră sau chiar o floare ofilită, se crede că anumite obiecte ținute în casă sunt un vestitor al ghinionului. Dacă vrei să elimini negativitatea din viața ta, aruncă aceste lucruri.

Citește și: De ce nu e bine să mături noaptea. Cum a apărut una dintre cele mai respectate superstiții din România

Ce lucruri din casă aduc ghinion

În unele culturi, balansoarele sunt cunoscute ca aducătoare de ghinion. Cine îl are în casă, se va confrunta cu pierderi financiare și, pentru că se mișcă înainte și înapoi în mod constant, pot aduce energie negativă în casă.

Un alt lucru care aduce ghinion este vopseaua verde. În unele țări această culoare este asociată cu sărăcia și moartea. Se crede că are legătură cu obiceiurile antice care vedeau vopseaua verde ca fiind culoarea morții și a nefericirii.

Păstrarea în casă a ceasurilor sparte sau oprite poate fi o atracție a ghinionului. Această superstiție provine din crezul că timpul trece și schimbă toate lucrurile. Pentru a fi în siguranță, cel mai bine este fie să reparați orice ceas spart sau oprit, fie să îl aruncați. Este deosebit de important să fiți atenți la acest aspect atunci când vă mutați într-o casă nouă, deoarece aducerea unui ceas stricat ar putea aduce necazul în noua casă.

Ghinion și nenorociri aduc în casă și cactușii. Se spune că aceștia vor lăsa energia negativă să se acumuleze, ducând la certuri și probleme nedorite. Puteți, în schimb, să folosiți pești norocoși pentru a vă decora casa.

O reflecție proastă într-o oglindă poate aduce ghinion în casă. Oglinzile pot reflecta energia negativă și amplifica vibrațiile rele. Este recomandabil să plasați o oglindă într-un colț izolat sau departe de o zonă frecvent utilizată din casă pentru a evita surprizele neplăcute.

Păstrarea unui pat nefăcut este unul dintre lucrurile care aduc ghinion în casă. Un pat nefăcut simbolizează haosul și instabilitatea și poate avea efecte negative asupra bunăstării și stării de spirit. De asemenea, poate crește nivelul de stres și anxietate. Prin urmare, este important să vă faceți patul zilnic pentru a vă menține casa curată și confortabilă. Nu în ultimul rând, un pat nefăcut vă poate afecta, de asemenea, relațiile.

Superstițiile vechi subliniază faptul că și obiecte precum monedele și bijuteriile nu ar trebui să fie păstrate sau lăsate sub pat, deoarece pot aduce ghinion. Provoacă stagnarea energiei și pot atrage chiar și entități rele. De asemenea, obiecte precum pantofii, cărțile și hainele nu ar trebui să fie plasate lângă locul de dormit, deoarece pot bloca energia și pot provoca efecte negative. Puteți pune lângă locul de dormit totemuri norocoase sau statuete simbolice.

Citește și: Lucrurile din casa ta pe care nu ar trebui să le împrumuţi niciodată. Doar aşa vei evita ghinionul şi necazurile

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Mama Noei Argamani, fosta ostatică răpită de Hamas, a murit de cancer la câteva zile după eliberarea fiicei sale
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?