Ce mai face cimpanzeul lui Michael Jackson! Are 41 de ani și duce o viață mai bună decât unii oameni. Cum se comportă când aude muzica regelui pop

Cu mulți ani în urmă, întreaga lume era fascinată de modul în care regele pop își prezenta noua prietenă, cimpanezul Bubbles, îmbrăcat elegant și îngrijit, stând liniștit în brațele stăpânului său. În prezent, Bubbles are 41 de ani și se bucură de o bătrânețe frumoasă.
Filip Stan
26 iun. 2024, 10:18
Ce mai face cimpanzeul lui Michael Jackson! Are 41 de ani și duce o viață mai bună decât unii oameni. Cum se comportă când aude muzica regelui pop

La 15 ani de la moartea regeui pop, oamenii au aflat că pentru Bubbles s-a cheltuit anual o mică avere din fondurile lăsate de Michael Jackson.

Te-ar putea interesa și Paris Jackson a împlinit 23 de ani. Ce face și cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson

Cimpanzeul Bubbles s-a născut în 1983, într-un centru de cercetare din Austin, Texas. La trei ani distanță, în 1986, a fost adoptat de Michael Jackson pentru suma de 65.000 de dolari.

Cimpanzeul s-a mutat din casa familiei lui Jackson din Los Angeles la Neverland, în 1988 și dormea într-un pătuț lângă Michael.

Cândva cel mai cunoscut cimpanzeu de pe planetă, care avea inclusiv proprii săi bodyguarzi, avea să surprindă o lume întreagă cu apariția sa.

În prezent, la 41 de ani, Bubbles duce o viață complet diferită, dar frumoasă și liniștită.

Pe când era alături de Michael, Bubbles a trăit o viață fabuloasă în lumina reflectoarelor. Mai mult decât atât, a apărut chiar și la premiile MTV Movie Awards din 1994, îmbrăcat în smoking.

Totul s-a terminat însă când Bubbles a împlinit 20 de ani și avea deja 75 de kilograme, iar regele pop a considerat că devenise prea mare și agresiv și îl putea ataca pe Blanket, fiul său cel mic.

Bubbles a fost mutat inițial într-o fermă din California, iar din 2005, la centrul din Florida, într-un sanctuar de 100 de acri, în care maimuțele se pot mișca liber.

Astăzi, Bubbles este deja considerat bătrân, căci maimuțele în captivitate au speranța de viață între 50 și 60 de ani.

Patti Ragan, directoarea centrului unde locuiește cimpanzeul, spune că Bubbles are multă libertate la sanctuar.

Animalul poate explora tuneluri, își poate construi o scorbură sub un copac, poate face sieste zilnice la prânz și ocazional chiar poate picta!

Bubbles este verificat în mod regulat de un veterinar și de personalul de îngrijire și cântărește aproximativ 82 de kilograme.

Patti a continuat să-l descrie pe Bubbles ca fiind un cimpanzeu prietenos, care interacționează bine cu vizitatorii și cu alte animale, inclusiv cu colegii cimpanzei Oopsie, Boma, Ripley, Kodua și Stryker.

Mai mult decât atât, îngrijitorii spun că Bubbles nu prezintă semne de abuz din trecut.

Un cimpanzeu norocos

Chiar dacă sanctuarul pune muzica și videoclipurile lui MJ pentru cimpanzei, Bubbles nu pare să prefere muzica lui Michael mai mult decât oricare alta. Așadar, în ciuda legăturii lor puternice de odinioară, cântărețul este de mult timp în trecutul lui Bubbles.

În ceea ce privește cheltuielile anuale ale cimpanzeului, care se ridică la 30.000 de dolari pe an, acestea sunt susținute în continuare cu fonduri din averea rămasă de pe urma lui Michael Jackson.

În plus, norocosul cimpanzeu primește constant bunătăți cum ar fi nuci de cocos, mango, dar și pături în care îi place să se cuibărească, de la fan clubul regelui pop, scrie TMZ.com.

Asta nu este tot, pentru că Bubbles are parte de vizite dese din partea avocatului lui Michael, dar și a familiei acestuia, care nu l-a uitat în ultimii ani.

Citește și Zodiac chinezesc 21 iunie 2024. Multe zodii dau restart o dată cu Solstiţiul de vară 2024

Directoarea a spus că, cel mai probabil, Michael Jackson ar fi foarte fericit să vadă ce viață bună duce companionul lui, Bubbles.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?