Ce mesaj i-a trimis Alina omului de afaceri care o ajuta înainte să fie ucisă. „Trăiesc o mare dramă, nu-mi revin”

Alina, adolescenta ucisă de prietena ei la Mangalia, i-a trimis un ultim mesaj omului de afaceri din Vaslui care o ajuta atunci când îi cerea sprijinul.
Filip Stan
09 aug. 2023, 15:45
Ce mesaj i-a trimis Alina omului de afaceri care o ajuta înainte să fie ucisă.

Alina l-a dat pe spate pe afaceristul Ionel Sandu din Vaslui atunci când a reușit să ia cea mai mare notă din localitate la Evaluarea Națională.

Afaceristul a aflat de viața grea pe care o are și a acceptat să o ajute lunar cu o sumă de bani.

Citește și Cine e Alina, adolescenta de 18 ani ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă. „A început să mă bată și mai tare. I-am zis că nu mai rezist”

Atunci afaceristul a aflat de viața ei grea și a decis să o ajute lunar cu o sumă de bani.

Ionel Sandu a dezvăluit care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis fata. „Timp de trei ani, lună de lună, m-am întâlnit cu Alina, cu care discutam părintește, o învățam să se ferească de droguri, de proxeneți, de oameni răi, să învețe bine. Îi plăteam 700 de lei pe lună, chiria la cămin, plus 300 de lei bani de buzunar. Venea la mine, îmi arăta carnetul de note, învăța bine. Știu că își dorea ca, după clasa a XII-a, pe care o începea în toamnă, să intre la o postliceală sanitară, dorea să devină asistentă. I-am spus că o voi ajuta și sprijini financiar, pe toată perioada studiilor”, spune Ionel Sandu.

Care a fost ultimul mesaj trimis de Alina afaceristului

„Mă doare sufletul să vă spun că ultimul mesaj de la ea este de acum două săptămâni, când îmi spunea că lucrează pe Litoral și mă ruga dacă pot să o ajut cu închirierea unei garsoniere, până ce rezolvă cu căminul. I-am răspuns că voi găsi o soluție, să nu-și facă probleme, urma să o ajut cu garsoniera, dar, iată, s-a întâmplat această nenorocire.

Personal, trăiesc o mare dramă. Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit, avea putere de muncă, era organizată, cuminte, serioasă. Într-o clipă de nebunie, colega ei i-a tăiat aripile. Nu-mi revin, nu pot să cred ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Sandu, potrivit click.ro.

Citește și Ultimele mesaje dintre Alina, adolescenta ucisă la Mangalia, și iubitul ei. „Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat”

Alina va fi înmormântată în satul natal Buda, din Vaslui. Rudele fetei au mers la Mangalia pentru a ridica trupul copilei, urmând ca aceasta să fie înmormântată joi, în rochie de mireasă.

Ce s-a întâmplat în noaptea tragediei

Alina, în vârstă de 18 ani, originară din județul Vaslui, și-a pierdut viața, după ce prietena ei cea mai bună a omorât-o și apoi a abandonat-o sub o bancă, într-un parc din Mangalia.

Tânăra s-a dus la mare cu cea mai bună prietenă a ei ca să se relaxeze și să se distreze împreună pe litoral, dar și ca să muncească în același timp. Se cazaseră într-o cameră de hotel din Mangalia, iar apoi s-au certat și ulterior Alina a fost găsită moartă în parc.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, fetele s-ar fi certat din cauză că fata ucisă își înșela iubitul, iar prietena ei cea mai bună era nevoită să mintă pentru ea.

 

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Jannik Sinner câștigă pentru prima dată US Open și devine primul campion italian la simplu masculin
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...