Ce notă a luat un elev la Evaluarea Națională după contestații, după ce inițial primise 6,60. „Acum are șanse să intre la liceul la care își dorește”

Filip, un elev din Capitală, a luat nota 6,60 la matematică, la Evaluarea Națională. Nemulțumit de nota primită, elevul a decis să facă contestație, iar rezultatul final l-a bucurat foarte tare.
Filip Stan
05 iul. 2023, 17:57
Ce notă a luat un elev la Evaluarea Națională după contestații, după ce inițial primise 6,60.

Peste 27.000 de elevi au decis să depună contestații după rezultatele la Evaluarea Națională. Printre aceștia s-a numărat și Filip, care inițial a primit 6.60 la Matematică, deși era convins că avea o lucrare de cel puțin 9,50. Acum, cu notele obținute, adolescentul are șanse mari să intre la liceul la care își dorește.

După afișarea rezultatului final, „îi iese media peste 9 si s-a ridicat cu 5000 de poziţii în clasamentul pe Bucureşti ceea ce înseamnă că are şanse să intre la liceul unde îşi doreşte”, a spus mama lui Filip.

Citește și Legile Educației, promulgate cu fast. Ceremonie la Palatul Cotroceni

„Nu ştiu dacă ştiţi, dar în urma contestaţiilor de la Evaluarea Naţională doar 3 note la mate au fost crescute cu peste 2 puncte în toată ţara! Şi una dintre cele 3 a fost a lui Filip al nostru! !

Filip a ieşit din examenul de evaluare la mate spunând că a făcut aproape tot corect. L-a verificat şi proful de mate şi a confirmat, l-a felicitat şi i-a spus că ia 9,50 minim la mate. Dar când s-au afişat notele săptămâna trecută… Şoc total…6,60 la mate!

Am facut contestaţie, evident, şi azi… Nota lui Filip este una dintre cele 3 note la nivel naţional care au fost crescute cu mai mult de 2 puncte, adică aproape cele 3 puncte pierdute din cauza erorii de corectare! De la 6,60 la 9,50 a crescut nota la mate! Îi iese media peste 9 si s-a ridicat cu 5000 de poziţii în clasamentul pe Bucureşti ceea ce înseamnă că are şanse să intre la liceul unde îşi doreşte.

Lecţia zilei: să ai încredere în copil când el îţi spune şi îţi arată că a făcut aproape totul corect! M-au sunat şi diriginta şi directoarea de la şcoala lui şocate de situaţie ziceau că nu a mai văzut aşa ceva… O eroare atât de mare de corectare! Ştiu că şi cei care au corectat greşit sunt oameni deci pot greşi dar sincer… Şi noi şi copilul puteam să ne lipsim de stresul ăsta!

Noroc că şi noi şi el avem ficaţii tari, că el ştia ce făcuse şi noi l-am susţinut 100% dar nu pot să mă întreb… Altul mai slab de înger ar fi fost extrem de afectat… Sau altul a cărui familie l-ar fi certat crunt pentru rezultat cum s-ar fi simţit? Deci fiţi alături de copiii voştri indiferent de rezultat. În fine, totul e bine când se termină cu bine!”, a povestit mama elevului, conform Observator News.

Citește și Povestea incredibilă a unui elev din Copăceni care a obținut media 4.97 la Evaluarea Națională. Ce notă primit puștiul după contestație

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...