Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat: „Aici este punctul nevralgic pentru mine”

Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat. Este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, moderează o emisiune de succes, însă, pe plan personal nu are parte de același succes, ca în viața profesională.
Alina Costache
24 mai 2023, 13:46
Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat:
Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat

Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat. Chiar dacă și-ar fi dorit ca la această vârstă, respectiv 37 de ani, să fie căsătorită și cu cel puțin un copil, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, nu regretă parcursul avut până acum, deoarece a învățat foarte multe lucruri și se simte mai pregătită pentru o viață de familie.

Citește și: Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații

Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat

Denise Rifai recunoaște că, în trecut, a suferit din dragoste. Chiar dacă este o femeie frumoasă, curtată de mulți admiratori, prezentatoarea TV a trecut și ea prin unele eșecuri amoroase. A dezvăluit compromisurile pe care le-a făcut de dragul partenerului și a spus ce nu ar accepta niciodată de la iubitul ei.

M-am îndrăgostit la un moment dat, dar a durat ceva timp până să îmi dau seama că suntem diferiţi, că nu putem construi o relaţie pe termen lung, pentru că doream lucruri diferite de la viaţă. Mi-a fost greu să ies din acea poveste, am suferit, pentru că inima nu se supune raţiunii şi se duce o luptă până se produce separarea. Dacă am fi cu ochii larg deschişi de la început, am putea să ne ajustăm mai bine trăirile şi să ne limităm mai bine perioada de suferință. Dragostea este oarbă, dar nu suntem copii şi putem să mai gestionăm din suferinţă dacă privim adevărul în faţă.

Poţi fi cea mai frumoasă femeie şi el să nu te iubească așa cum îţi doreşti, pentru că nu se poate iubi pe el. Sunt bărbaţi care nu ştiu să iubească, care nu se iubesc nici pe ei înşişi şi provoacă haos în jur; nu ştiu ce vor. Eu am avut puterea să mă extrag dintr-o astfel de relaţie, şi asta mi-a prins bine, am depăşit zona asta de energie şi nu voi mai experimenta niciodată genul acesta de poveste. Ce nu aş accepta? Un bărbat care să aibă o relaţie paralelă.

Eu sunt atentă la partenerul meu. Mă respect pe mine şi am această pretenţie şi de la el. Nu aş putea să fiu alături de cineva care nu mă iubeşte şi nu mă respectă. Iubirea se simte, nu se impune. Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă. Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată.

Aici este punctul nevralgic pentru mine. Dacă se ajunge în acest punct, nu înţeleg de ce să mai stăm unul cu celălalt. Şi eu sunt o femeie curtată şi este logic ca şi el să fie curtat, şi accept asta, e frumos. Dar există o limită şi o linie pe care un bărbat deştept ştie să o pună când are lângă el o parteneră pe care o respectă. În fond, de aceea suntem împreună„, a declarat Denise Rifai, pentru Viva.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?