Ce nu s-a văzut la nunta lui George Simion. Imagini exclusive din culise VIDEO

Nunta lui George Simion s-a terminat, dar încă se aude un arcuş în surdină de la Măciuca, iar zgomotul de fond al mulţimii venite la Măciuca s-a transformat în scandal politic, iar toată lumea îi numără acum banii cu care liderul AUR s-a ales după petrecerea câmpenească.
Alina Costache
01 sept. 2022, 09:31
Ce nu s-a văzut la nunta lui George Simion. Imagini exclusive din culise VIDEO

George Simion a făcut nuntă mare la sfârşitul săptămânii trecute. Mici, proțap, bere, vin de Drăgăşani şi muzică pentru tot poporul într-un resort din localitatea Măciuca. Adevărata petrecere a avut loc însă în spatele uşilor, iar România TV a prezentat miercuri seară imagini exclusive cu liderul AUR.

A fost cu adevărat o nuntă ca-n poveşti, cu trei zile şi trei nopţi de petrecere şi voie bună, iar publicul a văzut doar o mică parte a evenimentului. România TV a prezentat miercuri seară, în exclusivitate la Punctul culminant, imagini insolite cu liderul AUR, lăutari şi o parte a liderilor din presă care au participat la eveniment.

Victor Ciutacu, după criticile legate de nunta lui George Simion: „Când te uiți de pe pisc în vale, te doare la cervicală”

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat pentru că a luat parte la cununia civilă a liderului AUR, George Simion. Ciutacu nu e unicul ziarist care a fost prezent, printre invitați numârându-se alte nume sonore din presă, precum Robert Turcescu sau Dan Diaconescu. Ciutacu însă a venit cu un mesaj dur pentru cei care l-au criticat.

„In caz ca nu s-a inteles din prima si e nevoie sa repet, cand o sa ajung eu sa dau socoteala tuturor securistilor detasati in presa ce anturaj frecventez, puteti sa ma scuipati direct intre ochi”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VIDEO Victor Ciutacu, scandal cu Gelu Vişan în direct la România TV din cauza nunţii lui Simion: „Gelule, tu ce faci acum? Comentezi unde am fost și unde am dormit eu?”

George Simion a ţinută să lămurescă şi polemicile legate de banii de la nuntă, precizând că totul va fi trecut într-o actualizare a declaraţiei de avere. „În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, în exclusivitate la România TV.

Cu o zi înainte de nuntă, Simion declara că nunta l-a costat 12.000 de euro.  „Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, spunea George Simion la Realitatea Plus.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!