Ce nu trebuie să faci niciodată după un tratament cosmetic la salon

Dacă urmezi o schemă de tratament pentru anumite afecțiuni ale tenului la un salon de cosmetică, trebuie să știi că este indicat să te abții de la anumite obiceiuri odată ce ai ieșit din salon.
Romania TV
08 ian. 2018, 08:37
Ce nu trebuie să faci niciodată după un tratament cosmetic la salon

Pe lângă alimentație și odihnă este recomandat să apelezi și la tratamentele din saloanele de cosmetică. În felul acesta te vei putea bucura timp îndelungat de o piele frumoasă.

Pentru rezultate de durată este necesar să știi că atât înainte cât și după vizita la salon trebuie să eviți anumite obiceiuri:

Nu îți mai pune mâna pe față

Acesta este unul dintre cele mai nesănătoase obiceiuri pe care le avem. De fiecare dată când pui mâna pe față favorizezi apariția coșurilor și secreția de sebuum. Și asta deoarece mâinile tale, deși par a fi curate, nu sunt întocmai.

Este un gest aparent inofensiv care poate avea repercusiuni.

Citeşte şi După ce vei folosi acest truc îţi vor creşte genele după trei zile de tratament

Masajul are nevoie de condiții speciale

Dacă ți-l faci tu acasă trebuie să cureți piele foarte bine, să te asiguri că mâinile sunt curate și dezinfectate și că ai crema potrivită tipului tău de ten.

Pentru a beneficia în totalitate de efectele sale pozitive, cel mai indicat ar fi să ți-l facă cineva care știe foarte bine tehnica. În felul acesta te vei relaxa profund.

Când mergi la salon, vei avea parte de un tratament complet, iar odată ajuns acasă, dacă apelezi la masaj, pielea ta se poate irita sau sensibiliza, ceea ce nu este de dorit.

În plus, tratamentul aplicat la salon va penetra profund pielea, iar un alt strat de cremă poate interacționa cu tratamentul aplicat.

Fără alcool

Orice tratament cosmetic este un fel de detoxificare la nivelul tenului, iar consumul de alcool va favoriza deshidratarea.

Indicat ar fi ca după vizita la salon să te hidratezi corespunzător, să consumi cât mai multe fructe, legume, lichide, să dormi și să te relaxezi, deconectându-te de tot ce te înconjoară.

Citeşte şi Elimină petele maro de pe faţă într-o săptămână. Tratamentul cosmetic te costă doar 3 lei

De asemenea, ar fi indicat să nu stai foarte mult afară, la soare, la temperaturi extreme, deoarece tenul tău poate avea de suferit.

În plus, dacă ai avut parte de o extracție a punctelor negre sau a coșurilor, tenul tău poate rămâne inflamat, motiv pentru care cel mai bine ar fi să amâni ieșitul în oras.

Lasă sportul pentru altă zi

Orice tratament la nivelul tenului va deschide porii pentru o curățare mai profundă, astfel că nu se recomandă ca de la salon în drum spre casă să te oprești la sala de sport. Nu vei face nimic altceva decât să favorizezi pătrunderea transpirație în porii deschiși. Astfel, te vei confrunta cel mai probabil cu acneea.

Lasă pielea să se calmeze de la sine. Nu te supune la noi forme de stres, evită produsele cu parfum sau alcool și relaxează-te!

Află de ce nu este indicat să mănânci în fața calculatorului AICI. 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'