Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin. Katerina Tikhonova a apelat la Terapia Vampir

Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin. Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Jurnaliştii de la Bild, citaţi de dailymail.co.uk, au publicat un amplu reportaj despre fosta sportivă care este stabilită de mai mulţi ani în Germania.
Alina Costache
26 mai 2022, 15:50
Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin. Katerina Tikhonova a apelat la Terapia Vampir
Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin

Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, cea cu care a ajuns la divorţ, în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina.

Într-un raport se arată că Katerina Tikhonova a fost supusă unui tratament de lifting facial cunoscut sub numele Terapia Vampir. Ea a călătorit la Munchen acolo unde a urmat un tratament de frumuseţe care a fost promovat de Kim Kardashian.

Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin

Terapia Vampir este una dintre cele mai populare proceduri estetice pentru revitalizarea ţesuturilor. Sângele Katerinei a fost recoltat şi reinjectat după ce a fost procesat. Tikhonova a plătit nu mai puţin de 4.310 de lire sterline (n.r. 5.067 de euro) pentru o singură sesiune.

Fiica lui Vladimir Putin a apelat, de asemenea, la proceduri cu botox şi a făcut injecţii cu acid hialuronic pentru a înlătura ridurile de pe frunte şi din jurul gurii. „Fiica lui Putin a irosit mii de euro pe o procedură ciudată de înfrumusețare – vrea ea, la fel ca tatăl ei, să fie mai tânără și să trăiască pentru totdeauna?”, a glumit un internaut.

Katerina Putin s-a născut în Germania, în 1986. Este o dansatoare acrobatică şi are un post de conducere la Universitatea de Stat din Moscova. Jurnaliştii nemţi au aflat, în premieră, detalii despre tânăra care este vizată de mai multe sancţini.

Citeşte şi: Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, afirmaţii halucinante despre SUA şi războiul din Ucraina. „Nimeni din Vest nu are nevoie ca țara noastră să fie prosperă”

Fiica lui Putin are o relaţie şi un copil cu Igor Zelenski

Potrivit unei ample investigaţii publicate joi de IStories, partenerul din Rusia al consorțiului jurnaliștilor de investigație Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), și Der Spiegel, Tihonova, fiica lui Putin, și Zelenski par să aibă un copil împreună.

Igor Zelenski, în vârstă de 52 de ani, a fost prim balerin la Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg și New York City Ballet. Din 2016, În 2016, a preluat conducerea Baletului Bavarez și se pare că de atunci trăiește în Germania.

Luna trecută, Zelenski a renunțat la funcție „din motive familiale”, pe fondul unei examinări din ce în ce mai amănunțite a asocierilor sale cu Putin și a criticilor legate de faptul că nu a condamnat invadarea Ucrainei. OCCRP subliniază că, în ciuda faptului că are același nume de familie, el nu este rudă cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Până la publicarea acestei investigații, relația sa cu fiica lui Putin nu era cunoscută public. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Codul Rutier. Noi amenzi, din 9 iulie. Greșeala care te costă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Scandal la Protecția Copilului Vaslui: Două Minore din Grija Statului, Văzute Lucrând ca Animatoare în Club
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!