Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în dragoste și căsnicie

A trecut prin două divorțuri, însă încă mai crede în dragoste și în căsnicie. Artistul a mărturisit într-un interviu pentru Viva faptul că nu este bărbat gelos, că a fost dezamăgit de prieteni și a împărtășit ce planuri are pentru anul 2021.
Alina Costache
10 feb. 2021, 13:43
Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în dragoste și căsnicie

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a recunoscut că nu este o persoană geloasă și că lucrurile s-au schimbat de acum 20 de ani de când a scris piesa ”Sunt gelos”. De asemenea, acesta susține în interviul acordat pentru VIVA că în mare parte este bine să fii o persoană geloasă deoarece înseamnă că ești interesat de persoana de lângă tine.

”Piesa „Sunt gelos” a fost lansată cu muuult timp în urmă, să tot fie vreo 20 de ani. E bine să fii gelos, să fii „condimentat, să ştii să spui şi într-o altă formă că eşti interesat de persoana de lângă tine. Dar cred că am devenit mult mai echilibrat şi mult mai permisiv în ultima perioadă. Lucru care, probabil, la un moment dat strică, pentru că, nefiind gelos, cum probabil eram acum 20 de ani, când am compus piesa, ci mult mai permisiv, este foarte posibil ca tocmai aşa să intervină, lăsând prea multă zonă liberă. Din punctul meu de vedere, e o maturitate pe care o am, e o asumare pe care o am şi mă bucur tare mult că am ajuns la această performanţă” , a povestit Pepe.

Citește și: Pepe şi Raluca divorţează la notar: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul continuă să creadă în căsnicie deși primele două nu au fost unele reușite. Artistul susține dragostea adevărată, căsniciile, dar și persoanele care se iubesc cu adevărat.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte” , susține artistul.

Artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în anul 2021. Pepe se așteaptă la schimbări în bine, iar profesional își dorește să poate crea în continuare, să înregistreze cât mai multe videoclipuri și single-uri și să aibă proiecte TV.

”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei” , a povestit Pepe în cadrul interviului.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 10, patru zodii trec printr-o mare transformare. Destinul lor se schimbă, nimic nu va mai fi la fel
Capital.ro
Statul taie banii. N-ai dreptul să refuzi inspecția. Nu mai primești niciun leu un an întreg
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Împușcarea lui Ceaușescu, decisă mult înainte de decembrie 1989
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...