1. Poate fi afectat bebelușul când fac sex?
Nu. Chiar dacă e posibil să nu te simți comod când partenerul este deasupra, bebelușul nu va păți nimic: este protejat de lichidul amniotic și de mușchii puternici ai uterului.
2. Poate bebelușul să ne audă în timp ce facem sex?
Da, dar cu siguranță nu are nicio idee ce se petrece! Dacă gândul că juniorul trage cu urechea te înspăimântă, amintește-ți că, la fel că orice bebeluș, acesta își petrece majoritatea timpului dormind.
3. Nici nu vreau să mă gândesc la sex acum. Este normal?
Cu siguranță. Majoritatea femeilor observă că apetitul sexual scade în prima luna, cât și în ultima etapă a sarcinii. Mai există și cazuri când unele femei nu au vrut să facă sex pe toată perioadă celor noua luni. Nu te învinovăți pentru apetitul scăzut, ci mai degrabă încearcă să-i explici partenerului cum te simți.
4. Am devenit nimfomană?
Nu te îngrijora, un apetit sexual mărit este normal, mai ales în trimestrul al doilea. Și nu e de mirare: cantitatea mare de sânge îți umflă vaginul, labiile și sânii, însemnând că ești mai ușor de excitat.
5. De ce nu mai vrea partenerul să facem sex?
Nu este ieșit din comun că libidoul partenerului să scadă în anumite momente, deoarece și el trebuie să se adapteze schimbărilor din corpul tău, cât și ideii că ești o viitoare mămica, pe lângă iubită sau soția lui. Acordă-i timp să se obișnuiască și găsiți alte metode de a va satisface, cum ar fi masturbarea reciprocă sau sexul oral.
6. Mă va mai plăcea partenerul atunci când voi luă în greutate?
Asta nu se poate ști cu exactitate, dar multe femei rămâne surprinse când observă cât de mult sunt atrași partenerii de noua lor dimensiune.
Citeşte mai mult pe lyla.ro.