Ce reacție a avut Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. „Doare. Ce mă fac eu singur?”

Mugur Mihăescu a vorbit despre cât de dificil a fost momentul în care fiica lui a decis să plece de acasă. Mult mai afectată a fost nevasta acestuia care a avut parte de un fel de depresie.
Alina Costache
15 apr. 2023, 20:28
Ce reacție a avut Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă.

Mugur Mihăescu și soția lui au împreună o singură fiică. Ivona are deja 25 de ani și a decis să plece în străinătate pentru studii. Aceasta locuiește acum în Londra, iar pentru părinții ei, momentul în care aceasta a decis să părăsească cuibul a fost unul extrem de dificil. Iată cum a reacționat actorul atunci când fiica lui a plecat de acasă.

Citește și: Câți bani a făcut PRO TV-ul din proiectul „Vacanța Mare”. Mugur Mihăescu a dezvăluit totul

Mugur Mihăescu a declarat momentul respectiv a fost unul extrem de dureros, dar că a încercat să fie cât se poate de rațional. Acesta își spunea că acesta este ciclul vieții și că fiica lor nu ar fi putut să trăiască etern alături de părinții ei. Mai mult, acesta a realizat că este bine pentru viitorul ei. Mai greu a fost însă pentru soția lui, Rodica.

„Te doare… Rodi a fost în depresie. Trecea prin fața camerei fiicei mele și plângea, pentru că era camera goală. Eu mă gândeam: «Aoleu, am dat de naiba! Ce mă fac eu singur cu românca în casă?! Mie îmi sparge capul, că eu sunt cel mai la îndemână»”, a spus acesta în emisiunea lui Teo Trandafir.

Acesta a sublinat că a înțeles că vine un moment în viață când te întâlnești cu copiii doar de sărbători.

„Ăsta este ciclul vieții. Trebuie să îl înțelegi, să ți-l asumi, să te bucuri. Trebuie să înțelegi că te întâlnești de sărbători cu copiii”, a mai punctat actorul.

Mugur Mihăiescu a vorbit și despre iubitul Ivonei. Acesta a explicat că se înțelege foarte bine cu iubitul fiicei lui și că au o relație foarte bună. Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că se simte de parcă acesta i-ar fi frate. Astfel, relația lui Mugur Mihăescu cu iubitul fiicei sale este foarte bună. Acesta chiar speră ca cei doi să rămână împreună și să se căsătorească.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare.Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți”, a mai spus actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce regrete are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu poate spune despre el că este un om fericit. Acesta a reușit să își construiască o familie frumoasă, iar fiica sa este deja realizată profesional. Aceasta locuiește în Marea Britanie, unde a rămas să lucreze, după ce și-a finalizat studiile pe care le-a realizat tot acolo. Cu toate că poate părea că actorul are tot ce și-a dorit, acesta a mărturisit că și-ar dori ca fata lui să revină în România, pentru a putea să petreacă mai mult timp cu ea.

În cadrul podcastului la care a fost invitat acesta a vorbit despre regretele pe care le are în viață, iar unul dintre cele mai mari se referă la faptul că și-ar fi dorit să mai aibă încă un copil, însă la momentul respectiv acest lucru nu a fost posibil din motive medicale.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil (…) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice „Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat.”, a spus Mugur Mihăescu în podcastul La Măruță.

Citește și: Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”: ”Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...