Ce religie are, de fapt, Mirabela Dauer! Foarte puțină lume știe că și-a schimbat credință: „Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, totuși puțină lume știe faptul că aceasta nu a fost tot timpul ortodoxă sau că la un moment dat acesteia i-a trecut prin minte să se călugărească.
Filip Stan
31 iul. 2024, 18:15
Ce religie are, de fapt, Mirabela Dauer! Foarte puțină lume știe că și-a schimbat credință: „Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat”
Ce religie are, de fapt, Mirabela Dauer! Foarte puțină lume știe că și-a schimbat credință: „Vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat”

Mirabela Dauer, una dintre cele mai respectate și iubite interprete de muzică din România, a dezvăluit în repetate rânduri că, în tinerețea ei, a fost profund atrasă de credință și chiar a visat să devină măicuță. Cu toate acestea, în fața acestei hotărâri importante, a primit un sfat înțelept de la o persoană apropiată, care i-a sugerat să reflecteze îndelung înainte de a lua o astfel de decizie. În cele din urmă, pasiunea ei pentru muzică a triumfat, iar artista a ales să își dedice viața și cariera scenei muzicale.

Citește și: Veste bună pentru români: scad ratele la creditele bancare, ca urmare a politicilor PSD care produc creștere economică

Cu toate acestea, dorința de a urma calea spirituală nu a dispărut niciodată complet. Astfel, în anul 1996, când avea 49 de ani, Mirabela Dauer a luat decizia de a se boteza în religia creștin ortodoxă, un pas care a marcat un moment semnificativ în viața ei. Acest act a adus în sufletul ei liniștea și împlinirea spirituală pe care le căutase de-a lungul timpului.

„Eu sunt evreică, după părinţii mei. Eu sunt la o vârstă, dar vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat. Aici, în România, eu nu mai am pe nimeni.

Tu vezi aşa că prietenii mei m-ar pune într-un coşciug şi m-ar duce în Israel să mă îngroape? Eu acolo am sora, am nepoţi, am familie. N-are cine să mă ducă acolo. Cine mă îngroapă pe mine aici? Toţi prietenii mei sunt ortodocşi.

Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii. De mică am fost înţeleaptă şi nu am făcut lucruri rele şi nu îmi făceam cruce, dar acum pot.Îmi doream să îmi fac semnul crucii. Familia mea care este în Israel este foarte înţeleaptă. Nici sora mea, nici nepoata mea, nimeni nu s-a supărat. M-am unit cu acelaşi Dumnezeu. M-am ortodoxit”, a spus Mirabela Dauer, în emisiunea „Vorbeşte lumea”.

Invitată în emisiunea „News Magazine” de la Antena 3, artista a făcut dezvăluiri despre viața ei, dar și despre băiatul ei, Dan Alexandru.

Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său, după divorț.

Înainte de divorț, artista a trecut prin clipe cumplite. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Viața ei s-a schimbat însă radical atunci când soțul i-a luat copilul. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui.

În emisiunea de la Antena 3, ea a avut și un mesaj scurt pentru băiatul ei, cu care nu mai vorbește deloc. „Să fie sănătos”, a transmis Mirabela Dauer pentru unicul ei copil.

Citește și: Reacția lui Cătălin Bordea, după ce fosta soție a transmis un mesaj în mediul online. Livia Eftimie, dezamăgită de prieteni. „Au fost lezați”

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
“Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”. Vești triste despre starea lui Nicu Covaci
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Weekend de coșmar în România. Se amână toate planurile
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
MAE avertizează: Nivel de alertă maxim pentru călătoriile în Israel
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?