Ce s-a ales de Simona Sensual. Foarte puțină lume își poate imagina cu ce se ocupă vedeta la 41 de ani: „Nu o numesc chiar afacere”

Simona Sensual a fost pentru foarte multă vreme în lumina reflectoarelor, însă, la un moment dat, a decis brusc să se retragă, pentru o viața mai liniștită. Acum, a ajuns la vârsta de 41 de ani și are o ocupație, la care foarte puțină lume s-ar fi așteptat.
Alina Costache
16 ian. 2024, 19:21
Ce s-a ales de Simona Sensual. Foarte puțină lume își poate imagina cu ce se ocupă vedeta la 41 de ani: „Nu o numesc chiar afacere”
Ce s-a ales de Simona Sensual. Foarte puțină lume își poate imagina cu ce se ocupă vedeta la 41 de ani: „Nu o numesc chiar afacere”

Simona Sensual a fost pe prima pagină a tabloidelor pentru o perioadă destul de lungă de timp, fiind prezentă în majoritatea emisiunilor de scandal din showbiz. Totuși, se pare că acest stil de viață nu i s-a mai potrivit, motiv pentru care a decis să se retragă și să aibă un trai mai liniștit, departe de scandaluri, bâîrfe și camere de filmat. Acum, vedeta a împlinit vârsta de 41 de ani și este singură. Ultima ei relație s-a încheiat în anul 2021, când s-a despărțit de iubitul ei, cu care era logodită și cu care ar fi avut planuri mărețe.

Citește și: SURVIVOR ROMÂNIA 16 ianuarie 2024 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV | Premiera celui mai așteptat sezon al emisiunii! Cele mai mari nume din showbiz au început bătălia din Republica Dominicană

Simona Sensual nu a vrut să comenteze acest subiect și a preferat să păstreze discreția cu privire la fosta sa relație. Acum, ea are cu totul altă ocupație și duce o viață cum puțini s-ar fi așteptat. În cea mai mare parte a timpului, Simona pictează, aceasta fiind marea ei pasiune, încă de când era un copil. De asemenea, vedeta își dedică majoritatea timpului afacerii pe care a pus-o pe picioare, care îi aduce foarte multă satisfacție.

În prezent, Simona administrează un centru de panificație în București, din care obține venituri considerabile. Deși nu a adunat o super avere, ea nu poate nega faptul că situația ei financiară nu este deloc rea. Mai mult decât atât, vedeta și-a deschis și o cafenea în Capitală, de care se ocupă de una singură.

Prin această cafenea pe care o administrează și gestionează de una singură, Simona Sensual are grijă de copiii nevoiași, care se află în centrele de plasament. Astfel, vedeta direcționează 20% din profitul afacerii către acești copii care au nevoie de sprijin.

„Nu o numesc chiar afacere, este un proiect de suflet în care am investit timp, energie, și multe sentimente. Este non-profit. Încerc prin afacerea pe care o am să ajut cât pot mai mulți copii din centre de plasament. 20% din profit se duc înspre ei”, a declarat bruneta pentru viva.ro, în luna noiembrie a anului 2023.

Citește și: Simona Sensual pleacă definitiv din România. Fosta asistentă TV își urmează glasul inimii: „Renunț la tot. O persoană m-a făcut să spun da”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Șoferii primesc un mare ajutor. Ce se întâmplă dacă le expiră permisul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!