Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face declaraţii: „Mie nu-mi trebuie averea lui”

Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului a făcut noi declaraţii şi a mărturisit că, până la acest moment, nu a intrat în posesia lucrurilor fratelui ei. Interpretul de muzică populară a locuit mult timp la Craiova, iar lucrurile sale se află acolo
Alina Costache
10 dec. 2021, 08:28
Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face declaraţii:
Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian

Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian. Maria Tărchilă vrea să ia legătura cu Doru Gusman, impresarul acestuia, pentru a putea lua lucrurile care au valoare sentimentală pentru ea.

Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîţu Stoian

Maria Tărchilă are de gând să deschidă un muzeu în memoria artistului după ce va intra în posesia lucrurilor care i-au aparținut acestuia.

Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian la Acces Direct.

Citeşte şi: Scandalul dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman ia amploare: Întrece orice măsură și o să o dau în judecată. Noi suntem familia lui, dovadă stă cavoul făcut cu noi!

Ce se întâmplă cu averea pe care interpretul a lăsat-o

Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea la o lună după moartea artistului. Potrivit acesteia, artistul nu avea voie să se întâlnească cu familia, iar în puținele rânduri când se vedeau, totul era făcut pe furiș.

De altfel, apar informații și despre succesiunea după decesul artistului. Potrivit primelor date, familia impresarului ar fi primit toate bunurile materiale ale artistului.

Deocamdată, nu am prea multe date să vă ofer. Am deschis succesiunea, iar apoi ne întâlnim abia în ianuarie la doamna notar, acolo, la Craiova. Doamna verifică tot ce este, ce va fi. Din spuse altora ne spune că nu va fi nimic.

Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui. Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea.

Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă. Sigură nu sunt, dar toată averea materială ar aparține familiei Gușman, așteptăm să verifice acum doamna notar. Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe.

Am vorbit cu domnul Gușman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Sâmbătă va fi pomana, ne-a invitat la pomană, vom vedea.

Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă. Avem și martori care vorbesc și alte lucruri, că ar fi putut fi forțat. Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.

Nu am fost în casa lui de ani de zile. Dacă voiam să mă văd cu Petrică, ne vedeam la un Peco. Nu primea acasă. Eliminase mai multă lume. O eliminase și pe Niculina, ați văzut, n-au mai cântat de luni de zile.

Nu voia să fim prin preașma lui, poate zicea că îl influențăm cu ceva. De multe ori venea Petrică să ne vedem pe furiș sau anula întâlnirile cu noi. I-a controlat viața, cu noi era descătușat, cu el era stresat. O să aflăm de ce era așa constrâns de familia impresarului, nu îl lăsa cu noi, cu nimeni”, a declarat Maria Tărchilă.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...