Ce să porţi în noaptea de Anul Nou în funcţie de zodie. Roşul aduce vitalitate, dar atrage şi conflictele

Astrologul Alexandra Coman a dezvăluit pe canalul său de Youtube ce e bine să porţi în noaptea de Revelion în funcţie de zodie, pentru a avea noroc tot anul următor.
Alina Costache
30 dec. 2021, 23:01
Ce să porţi în noaptea de Anul Nou în funcţie de zodie. Roşul aduce vitalitate, dar atrage şi conflictele

Ce să porţi în noaptea de Anul Nou în funcţie de zodie. Astrologul Alexandra Coman ne avertizează să fim mai atenţi la superstiţiile clasice, precizând că purtarea culorii roşii ar putea atrage conflictele.

Ce să porţi în noaptea de Anul Nou în funcţie de zodie

Astrologul Alexandra Coman spune că pentru a ne merge bine tot anul, în noaptea de Revelion trebuie să fim atenţi la culorile şi accesoriile pe care le purtăm. Potrivit astrologului, în locul banilor, anul acesta este bine să avem la noi în noaptea dintre ani o brăţară cu cristale, chiar şi o pietricică, pentru a avea stabilitate, scrie clickpentrufemei.ro.

Iată ce să porţi în noaptea dintre ani în funcţie de zodie: 

Citeşte şi Minerva, horoscop 2022: „Aceste zodii sunt binecuvântate, vor avea câştiguri foarte mari”

Berbec

Nativii acestei zodii îşi vor activa relaţiile în 2022, iar pentru asta trebuie neapărat ca în noaptea de Anul Nou să poarte culori pastelate, verde deschis, lila, galben, roz. Nu evitaţi nici culoarea roşie.

Taur

Anul 2022 este anul schimbărilor. Nativii acestei zodii schimba viaţa complet în 2022. În noaptea de Revelion este recomandat să porţi negru, roşu închis, vişiniu, verde închis. Aceste elemente te vor ajuta să te ancorezi.

Gemeni

Ca toate să funcţioneze bine în noul an, ai nevoie să porţi haine sau accesorii albastru închis, auriu.

Rac

Anul 2022 este anul transformărilor pentru raci. Nativii acestei zodii se vor reinventa şi se vor bucura de ascensiune pe plan profesional. Vor  lua decizii importante privind viaţa privată. În noaptea dintre ani este recomandat să poarte alb, gri sau argintiu.

Leu

Pentru a avea cât mai multă susţinere, ai nevoie să-ţi activezi sectorul prietenilor, al partenerilor de afacerilor, al colaboratorilor şi tot ceea ce înseamnă colaborare şi lucru în echipă. Ca totul să-ţi meargă bine în 2022, poartă în noapte de revelion culori precum movul, violetul, roşu puternic, auriu, portocaliu.

Fecioară

Nativii acestei zodii au parte de multă protecţie divină şi, pentru a fi conectat cât mai bine şi ancorat în realitate, este recomandat să poarte haine şi accesorii indigo, verde deschis.

Balanţă

Balanţele se reinventează şi au parte de transformări importante la nivel fizic, dar şi mental. În 2022, vei dori să-ţi consolidezi poziţia pe plan profesional. Este recomandat ca în noapte dintre ani să porţi roşu, dar şi  culori pastelate, în special galben, portocaliu, auriu.

Scorpion

Anul 2022 se anunţă unul grozav pentru tine. Nativii acestei zodii vor avea parte de mult noroc. Culorile care sunt recomandate pentru atragerea câştigurilor materiale sunt verdele, negrul, maroul închis şi albastrul.

Săgetător

Datorită conjuncţiei Lună-Marte în Săgetător, vei avea parte de un final de an memorabil şi intens. În noaptea de Revelion este bine să porţi turcoaz, galben, roşu închis şi tot ce ţine de metalic, accesorii metalice.

Capricorn

Capricornii au parte de multe transformări în zona casei: mutări, vânzări, relocări, redecorări. Va fi un an al ancorării în realitate, al conştietizării unor aspecte importante ale vieţii şi al dorinţei de stabilitate. Culorile care te susţin sunt auriul, argintul, albul, portocaliul, roşul, galbenul şi, culoarea ta, griul.

Citeşte şi Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene

Vărsător

Dragostea, creativitatea, pasiunile vor căpăta o importanţă deosebită pentru tine în 2022. Vocea ta devine răsunătoare în acest an. Culorile recomandate sunt portocaliul, pentru a avea emfază, galbenul, auriul, accesoriile rotunde, roşii şi mov, ametist.

Peşti

Pentru a avea parte de susţinere la locul de muncă, sănătate, coerenţă în deciziile pe care le ai de luat, poartă verde închis pentru vindecarea trupului şi spiritului, albastru pentru conectarea cu divinitatea, violet pentru protecţie şi roşu pentru a avea hotărâre şi determinare.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Tânăra care îi acuză pe rugbiștii francezi Hugo Auradou și Oscar Jegou de agresiune sexuală a fost externată din spital
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'