Ce se întâmplă cu banii românilor care au cont şi card la BCR. Anunţ oficial al băncii, valabil pentru toţi clienţii

BCR a făcut un anunţ important pentru clienţii săi care vor să evite datoriile sau să scape de ele. Concret, banca transmite că există soluții financiare flexibile pentru oricine, la orice vârstă, indiferent de situaţia prin care trece din punct de vedere al veniturilor.
Filip Stan
16 sept. 2024, 11:36
Ce se întâmplă cu banii românilor care au cont şi card la BCR. Anunţ oficial al băncii, valabil pentru toţi clienţii
Ce se întâmplă cu banii românilor care au cont şi card la BCR. Anunţ oficial al băncii, valabil pentru toţi clienţii

Anunţ important pentru românii care au cont şi card la BCR. Banca oferă sfaturi utile pentru clienţii cu datorii, astfel că pune la dispoziţie împrumuturi pentru studenți, la oferte avantajoase, plus  serie de reduceri exclusive. De asemenea, clienţii BCR beneficiază de beneficii care vizează fie transportul public, fie vizita la muzee, dar și alte servicii bancare.

Banca le transmite românilor să învețe să economisească și bani, dar vine şi cu soluții și pentru cei care vor să câștige bani în plus, astfel încât să aibă un buget lunar mult mai generos și să scape de griji.

„Este important să îți creezi un obicei din a economisi regulat, chiar și sume mici. BCR România îți oferă soluții simple și eficiente pentru a pune bani deoparte, fie că este vorba de un cont de economii sau de alte instrumente de economisire. Pentru a-ți completa veniturile și a dobândi experiență de muncă, poți lua în considerare un job part-time sau un internship. BCR România colaborează cu diverse companii și instituții, oferindu-ți acces la oportunități care îți pot aduce venituri suplimentare și te pot ajuta să-ți dezvolți cariera. Înainte de a face achiziții, BCR România te încurajează să îți iei un timp de gândire. Astfel, vei putea să decizi dacă achiziția este cu adevărat necesară și vei evita cheltuielile impulsive care îți pot destabiliza bugetul”, a transmis BCR.

Citeşte şi: Schimbare majoră pentru românii care au cont sau card activ la CEC Bank. Ce se întâmplă cu banii lor

Pe de altă parte, economistul-șef al BCR, Ciprian Dascălu, susține că România este deja în „Procedura de Deficit Excesiv”. Acesta acuză că statul român se comportă în continuare care și cum am fi „un paradis fiscal” și spune că e nevoie urgentă dem măsuri privind colectarea TVA, proces pe care România are un deficit uriaș față de alte state UE.

„România trebuie să înceapă un proces de consolidare fiscală, fiind deja în Procedura de Deficit Excesiv. De asemenea, tranșele din PNRR depind de atingerea anumitor ținte și reforme care implică o ajustare fiscală. Problema fiscală a României constă în nivelul redus de veniturile fiscale raportate la Produsul Intern Brut, respectiv cele mai mici din Uniunea Europeană, cu excepția Irlandei, precum și ponderea ridicată a cheltuielilor rigide cu pensiile și salariile publice, la care se adaugă și cheltuielile cu dobânzile.

Cheltuielile publice cu pensiile și salariile reprezintă aproximativ 80% din veniturile fiscale și contribuțiile sociale încasate de stat, o pondere cu peste 10% față de țările din regiune. Din perspectiva cheltuielilor publice, economiile bugetare sunt relativ mici, iar pe termen mediu cheltuielile publice cu educația și sănătatea ca pondere în PIB ar trebui crescute având în vedere că în Romania sunt printre cele mai reduse din UE.

Cheltuielile militare sunt în creștere și se vor menține ridicate pe o perioadă lungă, de unde o necesitate suplimentară de resurse bugetare. De aceea, este de așteptat că ajustarea fiscală să fie preponderent pe partea de venituri, inclusiv prin îmbunătățirea colectării, unde doar decalajul de colectare al TVA dacă ar fi redus în linie cu media europeană ar aduce venituri la bugetul de stat de peste 2% din PIB.

Empiric, o ajustare fiscală pe partea de venituri are un impact negativ asupra creșterii economice mai redus decât o ajustare pe partea de cheltuieli, dar unele măsuri pot avea un impact inflaționist pe termen scurt”, a explicat Ciprian Dascălu într-un interviu pentru StirileProTV.

Citeşte şi: Pensii Pilonul II. Câţi bani are fiecare român în cont şi cum pot fi scoşi cu cardul

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Viața la bloc. Toții proprietarii de apartamente sunt obligați. Poți chiar să îți pierzi apartamentul
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Capital.ro
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Precipitații record și inundații de amploare în județele Vaslui și Galați
MediaFlux
PENSIE mai mică pentru vârstnici. Pensionarii care vor da BANII înapoi
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...