Ce se întâmplă cu zodiile odată cu Mercur în Leu! Camelia Pătrășcanu, predicții excelente pentru Raci, Gemeni și Scorpioni

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt cele mai importante schimbări care apar în viața zodiilor odată cu tranzitul lui Mercur în Leu.
Alina Costache
10 iul. 2024, 09:27
Ce se întâmplă cu zodiile odată cu Mercur în Leu! Camelia Pătrășcanu, predicții excelente pentru Raci, Gemeni și Scorpioni
Ce se întâmplă cu zodiile odată cu Mercur în Leu! Camelia Pătrășcanu, predicții excelente pentru Raci, Gemeni și Scorpioni

Mercur își urmează tranzitul firesc în zodia Leu, însă nu trebuie să uităm că va exista și o perioadă de retrogradare a acestei zodii pe parcursul lunii. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care este energia pentru fiecare zodie, odată cu acest fenomen astral, dar și car este atitudinea pe care trebuie să o abordăm pentru a profita la maximum de conjunctura planetelor.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu iulie 2024. Ce zodii au protecţie astrală în a doua lună de vară

Până pe 25 iulie, Mercur e în tranzit direct, iar de pe 14 până pe 28 august este retrograd. Această planetă face referire la modul în care gândim și privim lucrurile care ne înconjoară. Mercur dezvăluie „filtrul” prin care vedem lumea și tipul de percepție pe care alegem, mai mult sau mai puțin conștient să o avem. Mercur ne oferă curajul de care avem nevoie pentru a privi lucrurile cu onestitate și de a spune lucrurile verde în față.

Mulți dintre noi provoacă lucruri pentru a le lămuri, indiferent de zodia de naștere. În perioada asta, Marte e în Taur, dar va intra în Gemeni după 15 iulie și aduce și el un element de curaj, spirit certăreț, provocator.

Există mari șanse să aflăm lucruri, pentru că le zgândărim, le confruntăm. Aflăm lucruri despre oameni, despre situații și de aceea se creează un set de date, de informații. Asta poate duce la niște decizii importante pentru mulți.

Camelia Pătrășcanu, detalii despre Mercu în Leu

Berbecii au un Mercur în Leu plin de curaj de a-și expune sentimentele. Au ingeniozitate și umor, iar dacă fac boacăne li se pot ierta ușor, căci prezintă lucrurile dintr-un unghi mai amuzant.

Taurii au o perioadă aducătoare de conversații cu propriul lor suflet. Nu sunt neapărat evocări sau împărtășiri. Unii stau și exersează, mai ales dacă li s-a deschis apetitul pentru o activitate sau o pasiune.

Gemenii au, mai ales în iulie, idei îndrăznețe, perspicacitate. Asta îi poate avantaja într-o negociere, căci se eschivează din situații complicate. Își pun bine în valoare cunoștințele acumulate.

Racii au un Mercur în Leu care vorbește despre bani. Sunt productivi în munca lor, care poate fi acum mai ingenioasă. Se pot simți tentați să încerce o pistă nouă. Intră într-o combinație, încep un demers.

Leii, cu Mercur în zodia lor, au un tranzit bun mental vorbind. Sunt alerți, atenți, vigilenți. Mercur le aduce buna capacitate de autoanaliză, lucidă și la rece.

Fecioarele au o minte ageră, dar mai ales în reflecții, adică pot simți nevoia să meargă la rădăcina lucrurilor, să nu se mulțumească cu o simplă formulă, doar pentru că toți au îmbrățișat-o. Sunt dornice să înțeleagă lucrurile în profunzime, chiar de ce se întâmplă în lume.

Balanțele au un Mercur în Leu cu prieteni și distracții. Unele Balanțe sunt suprinse de ideile partenerului de viață în legătură cu distracțiile.

Scorpionii au responsabilități legate de carieră. Sunt implicați, iau decizii care țin de ei, de viziunea lor și de puterea lor. Sunt vizionari, văd perspective pe care alții nu le văd.

Săgetătorii au un Mercur în Leu plin de ditracție, la mare distanță de casă. Cei care sunt în vacanță sunt cei mai avantajați. Călătoresc poate și în interes profesional.

Capricornii au un Mercur care îi învață cum să poată ce n-au putut, cum să înțeleagă ce n-au înțeles, cum să obțină ce n-au obținut. E un aspect astrologic aproape salvator.

Vărsătorii au idei, planuri, proiecte. Vor să iasă în lume, să surprindă un pic pe cei din jur. Vor să se arate altfel decât au fost văzuți până acum.

Peștii sunt hărnicuți. Au o muncă energică și creativă acum, în iulie. E importantă componența echipei de lucru și se pot ajuta cu persoanele tinere.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum ne influențează sextilul Marte-Saturn: „Este un moment de triumf al adevărului”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'