Ce se mai întâmplă în viața lui Andrei Zaharescu. Decizia radicală pe care a luat-o după divorțul de Andreea Berecleanu

Andrei Zaharescu a părăsit lumina reflectoarelor și a plecat din țară după divorțul de știrista Andreea Berecleanu. Cu ce se ocupă acum fostul jurnalist.
Alina Costache
05 aug. 2023, 19:07
Ce se mai întâmplă în viața lui Andrei Zaharescu. Decizia radicală pe care a luat-o după divorțul de Andreea Berecleanu
Ce se mai întâmplă în viața lui Andrei Zaharescu. Decizia radicală pe care a luat-o după divorțul de Andreea Berecleanu

Cu zece ani în urmă, cunoscuții prezentatori TV, Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu, au luat hotărârea de a pune capăt căsniciei lor. De atunci, Zaharescu a optat pentru a se retrage din atenția publicului și chiar a ales să se mute în afara României. Cei doi au petrecut împreună 15 ani într-o căsnicie din care au rezultat doi copii adorabili, Eva și Petru.

Citește și: Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Odată ce au ajuns în puncte diferite ale vieții lor, Andreea și Andrei au fost nevoiți să se prezinte în fața instanței. În sala de judecată, au încercat să găsească o soluție pentru împărțirea bunurilor lor comune și pentru pensia alimentară pe care jurnalistul trebuia să o plătească în sprijinul copiilor lor. A urmat o perioadă de intensitate emoțională foarte mare pentru toți cei implicați.

După o schimbare radicală a peisajului din viața sa, Andrei Zaharescu a făcut alegerea de a părăsi agitația lumii televiziunii din România, după ce s-a separat de Andreea Berecleanu. Acum, el își găsește casa în Africa de Sud, unde găsește un echilibru între responsabilitatea de tată pentru fiul său și rolul de consul al României în această destinație exotică.

El nu a venit singur în Africa de Sud, ci a adus cu el și pe noua sa soție. Cu o diferență de vârstă de 20 de ani față de fostul prezentator de la Antena 1, soția sa, Cosmina, i-a dăruit un dar neprețuit: un băiat. Băiatul, acum în vârstă de 9 ani, îi însoțește adesea pe părinți la diferite evenimente organizate de Consulat.

Cosmina Ionescu, actuala partenera de viață a lui Andrei Zaharescu, este o avocată talentată și lucrează împreună cu el în cadrul consulatului român din Cape Town. Zaharescu a reușit să se separe cu succes de agitația vieții publice, păstrând în același timp viața sa personală și familia într-un colț mai retras, departe de strălucirea reflectoarelor.

Deși nu se implică activ pe platformele de socializare, Zaharescu este o figură frecventă în postările de pe pagina oficială de Facebook a Consulatului României din Cape Town.

Un aspect captivant care atrage atenția în postările de pe platformele de socializare este angajamentul constant al fostului jurnalist Zaharescu față de portul tradițional românesc. Zaharescu câștigă anual suma de 83.750 de dolari din poziția sa de Consul al României în Africa de Sud. În același timp, Andreea Berecleanu a ales să părăsească poziția sa anterioară. Cunoscuta personalitate a părăsit pupitrul știrilor de la Antena 1.

Citește și: Situație hilară într-o frizerie din București! Ce a pățit un turist american care a vrut să se tundă: „Frizerița a început să mă atingă. A fost o nebunie!”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'