Ce se mai întâmplă în viața lui Visarion Alexa. Postarea soției care l-a dat de gol

La aporape doi ani de la momentul în care preotul Visarion Alexa a fost acuzat de hărțuire, bărbatul continuă să se ascundă de ochii oamenilor.
Alina Costache
21 apr. 2024, 21:01
Ce se mai întâmplă în viața lui Visarion Alexa. Postarea soției care l-a dat de gol
Ce se mai întâmplă în viața lui Visarion Alexa. Postarea soției care l-a dat de gol

Visarion Alexa a fost în urmă cu doi an în centrul atenției, după ce fostul paroh ortodox din cartierul Militari din Capitală, a fost acuzat de hărțuire sexuală. De la acest episod extrem de negru din viața sa, pare că bărbatul a intrat în pământ.

Citește și: Florin Dumitrescu n-a mai vrut să ascundă nimic! Răbufnirea de proporții a lăsat pe toată lumea mască: „E o cretinătate! E toxic!”

Atât el, cât și soția sa duc o viață cât se poate de discretă, pe care încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. De la marele scandal de la momentul respectiv, Visarion Alexa pare că s-a evaporat, cel puțin din viața publică. Totuși, de curând au început să apară mici semne de viață pe pagina de Facebook a soției sale, Claudia Alexa.

După ce aceasta nu mai făcuse nicio postare încă din data de 21 august 2022, a revenit, acum, cu trei postări consecutive. Prima dintre fotografiile postate este făcută undeva pe litoral, iar în imagine poate fi văzută marea, iar descrierea poate ridica o serie de semne de întrebare, căci aceasta a scris: „Trăind la mare”. Să fi luat familia Alexa decizia de a părăsi Bucureștiul definitiv? Probabil că doar timpul ne va putea răspunde la această întrebare.

Cu cinci zile în urmă a fost și ziua de naștere a Claudiei Alexa, iar după cum a scris chiar ea la o forografie pe care a postat-o, lucrurile au mers bine pentru ea. ( textul original al postării: „Viața în roz pentru ziua de azi”). Mai mult de atât, aceasta a mai postat o poză de la o sesiune de echitație, despre care afirmă că a fost cadoul pentru ziua ei de naștere. Lumea a felicitat-o în comentarii, primind numeroase mesaje cu urări. Totuși, nu avem cum să nu remarcăm faptul că Visarion Alexa rămâne marele absent.

Nimeni nu mai știe nimic de el, ba chiar Arhiepiscopia Bucureștilor, prin vocea purtătorului său de cuvânt, părintele Ștefan Zară, consilier eparhial pe teme legate de cultură și de comunicații media, susținea cu mai multă vreme în urmă că „nu mai știe absolut nimic despre persoana preotului în cauză”.

„Nu mai știm absolut nimic despre el din toamna anului trecut, atunci când a decis singur să se autosuspende ca preot. Ca atare, nici măcar salariul nu mai are. Decizia noastră va exista doar după ce se pronunță instanța pe seama acuzațiilor ce i se aduc. Momentan, nu știm nimic mai mult”, a precizat și Ștefan Zară. El a precizat și că Visarion Alexa nu intră în rândul preoților caterisiți.

Citește și: Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!