Ce sfânt îți ocrotește zodia. Lui trebuie să i te rogi atunci când te afli la necaz

Fiecare zodie este protejată de un anumit sfânt. Sfinții au avut anumite trăsături de caracter pe care le-au transmis și nativilor.
Irina Dumitrescu
23 iun. 2023, 15:29
Ce sfânt îți ocrotește zodia. Lui trebuie să i te rogi atunci când te afli la necaz

Ce sfânt îți ocrotește zodia. Atunci când te confrunți cu o problemă, oricât de mare sau de mică ar fi ea, roagă-te sfântului zodiei tale cu credință și minunile nu se vor lăsa așteptate.

Ce sfânt îți ocrotește zodia. Lui trebuie să i te rogi atunci când te afli la necaz

Berbec – Sfântul Apostol Petru

Impulsiv și calități de lider – acestea erau trăsăturile Sfântului Apostol Petru, acestea sunt și trăsăturile Berbecului. Mai mult, Sfântul Petru a fost desemnat de Dumnezeu pentru a decide cine intră sau nu în Rai.

Taur – Sfântul Apostol Simon Zilotul

Sfântul Apostol Zilotul era încrezător în propriile forțe, nimic nu-l putea deturna de la scopul lui și punea mai mult accent pe partea materială. Taurul a împrumutat aceste trăsături de la el, în plus, preferă confortul mai mult decât alte lucruri.

Gemeni – Sfântul Apostol Iacob

Sfântul Apostol Iacob era un intelectual. Se exprima ușor captând fără prea mult efort atenția tuturor. În plus, nativii acestei zodii sunt mereu energici.

Rac – Sfântul Apostol Andrei

La fel ca Racul, Sfântul Apostol Andrei era un familist convins, care prefera liniștea. Adora să petreacă timp în natură și desfășura activități mai liniștite, precum cititul sau meditația. Totodată, Racii sunt firi sensibile, mereu atente la nevoile oamenilor din jurul lor.

Citeste si Horoscop egiptean Mihai Voropchievici. Cei mai norocoși nativi din zodiacul egiptean. Mihai Voropchievici: „Pe acești oameni îi iubește destinul”

Leu – Sfântul Apostol Ioan

Sfântul Apostol Ioan era un bun orator, așa că mereu ajungea să fie în centrul atenției. De altfel, Leii sunt impunători și încearcă să le impună și altora ideile lor.

Fecioară – Sfantul Apostol Filip

La fel ca apostolul Filip, Fecioarele sunt precautr și calculate, mereu atent la detalii și la tot ceea ce se întâmpla în jurul lor. Sunt firi critice, iar critica este îndreptată chiar și către cei dragi, notează spynews.ro

Balanță – Sfântul Apostol Bartolomeu

Balanțele dau dovadă de diplomație, iau mereu cele mai bune decizii și sunt, în general, corecte, dar pot profita de alții pentru a-și îndeplini scopul. Sfântul Apostol Bartolmeu era foarte echilibrat și nu accepta minciuna.

Scorpion – Sfântul Apostol Toma

Sfântul Apostol Toma sau Toma Necredinciosul avea multe îndoieli, era orgolios, dar și pasional în trăirile sale. Ca să creadă, trebuia să vadă lucrurile cu propriii ochi. Aceleași trăsături le are Scorpionul. În plus, acest nativ dă dovadă de un devotament incredibil care va dura toată viața.

Săgetator – Sfântul Apostol Iacob

Sf Apostol Iacob a fost onest, drept și determinat. Săgetătorul este un luptător în viață, reușind să ia tot ce i se oferă mai bun, dar iubește și călătoriile mult.

Citeste si Zodia care are o mare cumpănă la finalul lunii. Atenţionare de la astrologul Cristina Demetrescu

Capricorn – Sfântul Apostol Matei

Apostolul Matei era responsabil cu colectarea taxelor în guvernul din Roma. El se mulțumea cu poziția pe care o avea, precum și statutul și puterea. Nu a făcut niciodată abuz de funcția sa, fiind mereu corect, asemeni unui capricorn și orientat către succes.

Vărsător – Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Iuda Tadeul a fost apostolul care s-a preocupat de bunăstarea celor neajutorați. El este protectorul cauzelor nobile și mereu a dorit să-i ajute pe cei aflați în necaz. Nativii zodiei Vărsător sunt persoane creative, având o dorință de cunoaștere extrem de mare și mereu încearcă să-i ajute pe cei din jur.

Pești – Apostolul Iuda Iscarioteanul

Iuda Iscarioteanul L-a vândut pe Iisus pentru 30 de arginți. A avut un spirit organizatoric foarte bine conservat, dar a fost și o persoană sensibilă, retras și foarte ușor influențabilă, asemenea Peștilor. Nativii zodiei sunt persoane familiste și nu se regăsesc tot timpul în lucrurile din jurul lor.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!