Ce surprinză i-a făcut Bianca, fiicei ei, care a împlinit 8 ani. Fetița a avut parte de o nouă schimbare de look

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, Sofia a împlinit azi 8 ani. Pe pagina personală de Instagram, Bianca a postat o fotografie cu fetița ei și i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.
Filip Stan
26 sept. 2024, 17:34
Ce surprinză i-a făcut Bianca, fiicei ei, care a împlinit 8 ani. Fetița a avut parte de o nouă schimbare de look

Pentru a marca această zi specială, micuța a fost răsfățată de Bianca cu o vizită la un salon de coafură, unde a optat pentru o schimbare de look care i-a pus în evidență frumusețea naturală.

Cum și-a răsfățat Bianca, fiica de 8 ani

Ziua de 26 septembrie a fost plină de emoție în casa Biancăi Drăgușanu care s-a pregătit cu multă atenție pentru aniversarea Sofiei. Vedeta a început pregătirile cu câteva zile înainte și s-a ocupat personal de toate detaliile. Încă de miercuri, Bianca a ales tortul perfect pentru această ocazie și a dus-o pe Sofia la un salon de coafură de lux pentru a o răsfăța și a-i oferi un nou look.

„Sofia se pregătește intens pentru ziua ei care este mâine. A venit să se facă frumoasă. Tăiem și vârfurile, facem freză nouă, sunteți pregătiți cu toții, da? Eu te fac frumoasă de ziua ta și mâine vine tati și te ia, ce părere de asta? Bună, nu?” – a spus Bianca într-un clip postat pe Instagram.

Joi, în ziua aniversării, Bianca Drăgușanu a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram un moment special din această sărbătoare și a postat o fotografie adorabilă cu Sofia. Imaginea arată eleganța și frumusețea fetei, iar alături de aceasta, Bianca a scris un mesaj plin de emoție.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească: Sofia. La mulți ani, copilul meu minunat! Ești iubirea mea infinită! ps: și soarele lu’ buni” – a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, la o poză în care Sofia poartă o coroniță de regină.

Citește și: Gabi Bădălău, decizie radicală după pierderea procesului cu Claudia Pătrășcanu. „Vreau să fie din partea mea un semn”

Faimoasa blondină recunoașe că e afectată de absența lui Victor Slav, în viața fiicei lor

Invitată în podcastul lui Bursucu, Bianca Drăgușanu nu s-a mai ferit să își exprime nemulțumirile față de Victor Slav și l-a criticat dur pentru lipsa de implicare în creșterea fiicei lor, Sofia. Ea a avut o listă lungă de reproșuri la adresa fostului partener,  dar printre cel mai remarcant reproș a fost că acesta nu contribuie suficient la educația și îngrijirea copilului.

”Copilul meu știe despre tatăl ei că este un om bun – care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar așa se întâmplă, doar că mi-aș fi dorit mai multă implicare, lucru pe care îl spun și lui și ei. El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Și tu (n.r Victor Slav) ce faci? Faci poze toată ziua. Eu sunt foarte mândră că pot să-i ofer tot, dar să se implice mai mult.

Dacă tu nici măcar nu o suni de ”bună dimineața”, nici de ”noapte bună”… Gabi face aceste lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca el (n.r Gabi Bădălău). El sună copiii, se implică, le cumpără hăinuțe. Aici nu, nu există”, a declarat Bianca Drăgușanu în podcastul lui Bursucu.

Sofia este fascinată de lumea bijuteriilor. Aceasta are un seif propriu

Sofia este un copil special, nu doar prin eleganța și rafinamentul său, ci și prin pasiunile pe care și le dezvoltă la o vârstă atât de fragedă. Deși are doar 8 ani, Sofia este deja fascinată de bijuterii, în special de cele cu diamante, o pasiune despre care Bianca a vorbit recent. Mama ei a povestit cu umor și mândrie că Sofia are un ochi format pentru detalii și apreciază accesoriile fine.

„Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite”, a spus Bianca pentru Ego.ro.

Citește și: Viața cuplului Francisca – TJ Miles va fi la TV, fără perdea! Unde vor apărea cele două vedete

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se mai vând
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
O zi ieșită din comun. Anunț surprinzător de la meteorologi
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore