Ce surpriză i-a făcut Anamaria Prodan iubitului său, Ronald Gavril, la întoarcerea în România. „Bine ai venit acasă”

Ronald Gavril a revenit în România și urmează să participe la o gală de box la Craiova, un eveniment de organizarea căruia s-a ocupat chiar impresara.
Alina Costache
15 mai 2024, 15:26
Ce surpriză i-a făcut Anamaria Prodan iubitului său, Ronald Gavril, la întoarcerea în România.

Anamaria Prodan și-a așteptat iubitul, pe Ronald Gavril, cu o surpriză de proporții. Impresara i-a luat un tort de bun venit, cu o fotografie cu el. „Bine ai venit acasă”, a scris pe tort.

Citește și Andreea Esca pune piciorul în prag! Cum trebuie făcută educația în 2024: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”

Ronald Gavril a postat pe rețelele sociale un mesaj în care a vorbit despre cariera sa sportivă. În 2013 a semnat cu Floyd Mayweather, iar în 2016 a devenit campion în America de Nord. Au urmat numeroase premii, dar și cumpene de-a lungul timpului, devenin un adevărat profesionist. După ce a locuit în SUA, acum Ronald s-a întors în România și e pregătit să lupte la gala de box de la Craiova.

„Mai sunt doar 3 zile până la marele meci de la Craiova! În 2013, am semnat cu Floyd Mayweather – un vis devenit realitate. În 2016, am devenit campionul Americii de Nord. În 2017, am luptat pentru titlul mondial WBC, dar am pierdut printr-o decizie controversată. Am continuat să lupt și în 2018 am avut revanșa împotriva lui Benavidez.

În 2022, am câștigat titlul WBA LATIN, iar în 2023, titlul WBC Continental America. După 10 ani de box în România, am devenit profesionist. Acum, după toți acești ani, mă întorc acasă. Pe 17 mai, vă aștept la Craiova pentru cea mai tare gală de box, unde se va pune în joc titlul WBC Latin! Haideți să facem din această seară una de neuitat!

Cu respect,

Ronald “The Thrill” Gavril”, a scris Ronald Gavril pe Social Media.

Citește și Cine e și cum arată iubita lui Mihai Albu. Au apărut pentru prima oară într-o emisiune. A„Nu am vrut să-i ascund absolut nimic”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc de nuntă

Anamaria Prodan și Ronald Gavril își fac deja planuri pentru o nuntă de poveste. Cei doi plănuiesc să să căsătorească pe malul oceanului, într-un decor de vis, iar invitații sunt încurajați să se îmbrace lejer, toți în alb. Își doresc ca fructele de mare să fie parte din meniul evenimentului, însoțite de șampanie rafinată. Se gândesc, de asemenea, la muzică de cameră, de operă și trupe de balet care să creeze o atmosferă de vis.

Printre invitații de seamă se numără și prietena de suflet a Anamariei prodan, nimeni alta decât Cristina Păsăroiu, cea care cântă alături de Andrea Bocelli (65 de ani), și care a fost rugată deja să confirme prezența.

Ronald Gavril a cerut-o deja de soție pe Anamaria Prodan și i-a oferit un inel de logodnă.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'